Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-02-11 08:20:14)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 44 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 20 varavastast kuritegu, sealhulgas üheksa vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 19. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kolm inimest. Tabati kaks alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati kaheksa sisenemiskeeldu, tabati neli ebaseaduslikult riigis viibinud inimest, riigist saadeti välja üks inimene ning registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. veebruaril teatati, et kesklinnas Viru tänaval lõi seni tuvastamata isik 32-aastast meest.

9. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Tehnika tänaval kortermaja korteris ründas 44-aastane mees oma elukaaslast, 43-aastast naist.

9. veebruaril teatati, et Haaberstis Rõika tänava majas löödi terava esemega 29-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

Politseisse pöördus 34-aastane mees, keda ärgitati investeerima, kuid seni tehtud tehingute kogusummat välja võtta ei saa. Meest juhendati ja abistati registreerimisel veebilehel http://app.marketcmc.com, krüptorahakoti avamisel Coinbase börsil ja tehingute tegemisel. Kogu aja jooksul loodi talle ettekujutus, et tema investeeritud raha kasvab. Avalda ei saa enda rahalisi vahendeid välja võtta ja nõutakse juurdemakseid erinevatel ettekäänetel. Kelmusega tekitatud kahju on 23065,01 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

2. veebruaril varastati Tartus Nõlvaku tänava kauplusest JBL kõlar. Kahju on 299 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. veebruaril puhkes Rõuge vallas elukaaslaste vahel tüli, mille käigus lõi 35-aastane mees oma kaaslast. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

9. veebruaril pöördus piirivalvurite poole Peipsi järvistul Meerapalu traaversil mootorkelguga hätta sattunud mees. Nimelt lakkas mehe sõiduvahend töötamast ja ta ei saanud enam kuidagi ise ühes kaaslastega tagasi kaldale. Maastikusõidukit ei õnnestunud tööle saada ka teatele reageerinud piirivalvepatrullil. Saanijuht otsustas, et kelk jääb esmalt järvele kuniks ta selle äraveo korraldab. Piirivalvurid toimetasid järvel abi vajanud kolm isikut kaldale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 9. veebruaril tekitas 42-aastane mees Narvas Pähklimäe tänava korteris oma alaealisele kasutütrele füüsilist valu.Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politseile teatati, et 9. veebruaril lõi 57-aastane mees Narvas Energia tänava korteris endist elukaaslast.Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

9. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 2003. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibis Schengeni riikides seadusliku aluseta 39 päeva, millest 1 päeva Eestis. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul, kohaldati sissesõidukeeld 3 kuuks ja määrati rahatrahv 120 eurot.

9. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel liinibussiga saabunud 2002. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel liinibussiga saabunud 1991. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus vaktsineerimistõend. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kolme Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel lõppes vaktsineerimistõendi kehtivusaeg. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

9. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eesti Vabariiki sisenemisel 1987. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1985. aastal sündinud Iisraeli Riigi kodanikku, kellel lõppes vaktsineerimistõendi kehtivusaeg. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

9. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1970. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Ähvardamine
9. veebruaril sai politsei teate, et Paides ähvardas 61-aastane mees korteris kruvikeerajaga enda pereliiget, 30-aastast meest. Politsei pidas 61-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.