Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-02-10 08:36:28)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 26 varavastast kuritegu, sealhulgas 14 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimene. Tabati viis alkoholijoobessõidukijuhti.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld, tabati kaks ebaseaduslikult riigis viibinud inimest, riigist saadeti välja kaks inimest ning registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. veebruaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel kortermaja koridoris toimus konflikt naabrite vahel ning 49-aastase mees lõi 37-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

8. veebruaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel kortermaja korteris lõi 47-aastane mees 43-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmused

23-aastane naine nägi internetis reklaami, milles pakuti võimalust krüptorahaga kaubelda. Ta hakkas suhtlema Status Markets analüütikuga, kes kaugligipääsu abil paigaldas kannatanu arvutisse AnyDesk programmi ning juhendas naist tehingute tegemisel keskkondade Binance ja Kraken kaudu. Kannatanule loodi ettekujutus, et tema investeeritud raha kasvab, kuid kui ta soovis raha kauplemisplatvormilt välja võtta, siis seda ta iseseisvalt teha ei saanud. Lisaks nõuti täiendavaid makseid ning lõpuks olid kõik tema tehtud tehingud miinuses. Politsei alustas menetlust 8. veebruaril ning kelmusega tekitatud kahju vähemalt 21 150 eurot.

Eelmise aasta novembrikuu lõpus võeti 35-aastase mehega Facebooki kaudu ühendust ning veendi investeerima 78EX (www.78excoin.com) platvormil. Ühendust võtnud isik abistas meest tehingute tegemisel ja lõi talle ettekujutuse, et tema investeeritud raha kasvab. Eelmise aasta detsembrist kuni käesoleva aasta jaanuarikuu keskpaigani kandis avaldaja 78EX platvormile läbi krüptoraha vahendusfirma Biance kaudu kokku 35 790 eurot. Eile, 8. veebruaril teatas kannatanu, et ta ei saa oma raha võtta ning nõutakse nõutakse täiendavaid juurdemakseid.

Eile, 8. veebruaril tegi 35-aastane mees politseisse avalduse, milles kirjeldab, kuidas tundmatud isikud tekitasid talle vale ettekujutuse börsil kaubeldes. Kannatanu teostas oma pangakontolt ülekandeid kogusummas 610,77 eurot, mis väidetavalt kanti kauplemisplatvormile. Seni ei ole mees saanud enda raha välja võtta.

8. veebruaril pöördus politseisse alaealine neiu, kellele helistati veebruaris võõralt numbrilt, milles selgitati, et tema telefonis on häkkerid, kes soovivad sisse saada gmaili kontole või äppidesse. Kõne teinud isik rääkis inglise keeles ning saatis naise smart-ID`le kinnituse, mille ta ka kinnitas. Avaldaja avastas, et tema kontolt on kadunud 220 eurot.

Eile, 8. veebruaril alustati menetlust selles, et ühe ettevõtte kaks finantsosakonna töötajat said samasisulise e-kirja, mis olid saadetud justkui ettevõtte tegevjuhi poolt. E-kirjaga oli kaasas arve, mis vajas kiiret tasumist. Finantsosakonna töötaja palus raamatupidajal arve tasuda ning tema meilile saabus justkui nende tegevjuhilt arve, summas 14 800 eurot. Raamatupidaja teostas ülekande arvel toodud Hispaania arvelduskontole. Peale seda saatis raamatupidaja tegevjuhile täpsustava küsimuse arve kohta, misjärel selgus, et ettevõtte tegevjuht ei tea arvest midagi ja tema ei ole sellise sisuga e-kirju finantsosakonna töötajatele saatnud.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
8. veebruaril sai politsei teate Harku vallast Kumna külast, kus 33-aastane mees lõi oma endist elukaaslast.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. veebruaril puhkes Nõo vallas tüli kahe mehe vahel, mille käigus 26-aastane joobes mees lõi korduvalt oma tuttavat. Politsei pidas mehe kinni ning viis esmalt kainenema. Juhtunu asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Politseile laekus teade, et 6. veebruaril varastati Tartus Turu tänava meelelahutusasutuse ruumides viibinud mehelt 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 8. veebruaril lõi 32-aastane mees Narvas Kalda tänava korteris oma elukaaslast.Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politseile teatati, et 8. veebruaril lõi 35-aastane mees Narvas 26. Juuli tänava korteris oma elukaaslast. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

8. veebruaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1977. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku,kes viibis Eestis seadusliku aluseta 131 päeva. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul, kohaldati sissesõidukeeld 6 kuuks ja määrati rahatrahv 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
7. veebruaril teatati, et Türi vallas Särevere alevikus on täpselt tuvastamata ajal varastatud parkivast sõiduautost Ford aku, kõlarid, võimendi ja muid asju. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 1500 eurot.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.