Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-02-02 08:30:02)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 57 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 31. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kuus alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja piiril väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

31. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval ründasid 20-aastast meest talle tuttavad mehed. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

31. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval on rünnatud 68-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

31. jaanuaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris ründas 37-aastane naine talle tuttavat 71-aastast naist.

Vargused

30. jaanuaril teatati, et Mustamäel Mustamäe teelt on sõiduautolt varastatud esimene lisatuli. Kahju 300 eurot.

31. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel korterist on varastatud arvuti ja muid isiklikke esemeid. Kahju 5000 eurot.

Kelmus

28. jaanuaril teatati, et Pirital elavale 55-aastasele mehele helistati väidetavalt panga turvateenistusest ning paluti siseneda internetipanka, sisestades oma PIN-koodid. Seejärel kanti mehe arvelt edasi 2500 eurot.

Piiriturvalisus

31. jaanuaril peeti Tallinna Vanasadamas Eestisse saabumisel kinni seoses kohtuotsuse mittetäitmisega tagaotsitavaks kuulutatud 57-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Mees toimetati Tallinna vanglasse.

31. jaanuaril koostati Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul 64-aastasele Ukraina kodanikule, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 43 kalendripäeva seadusliku aluseta. Mehele kohaldati kolmeks kuuks sissesõidukeeld.

31. jaanuaril koostas Põhja prefektuuri ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldas sissesõidukeelu kolmeks aastaks 1987. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes juhtis isik mootorsõidukit, olles alkoholijoobes. Samuti puudus mehel vastava kategooria mootorsõiduki juhtimise õigus.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

Ööl vastu 1. veebruari sai häirekeskus teate, et Tartus Kaunase puiesteel põleb kaubik Renault. Päästjad kustutasid tule, inimesed viga ei saanud. Politsei tuvastab tulekahju üksikasju kriminaalmenetluses.

Vargus

31. jaanuari õhtupoolikul peeti Tartus Ringtee tänava kaupluses kinni 26-aastane mees, kes oli varastanud kaks paari juhtmevabasid kõrvaklappe. Kahju on 179 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 31. jaanuaril lõi 25-aastane mees Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politseile teatati, et 31. jaanuaril lõi 38-aastane mees Kohtla-Järvel Olevi tänaval oma endist elukaaslast. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse kontrolli. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

31. jaanuaril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1998. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

31. jaanuaril koostas Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 1966. aastal sündinud Läti kodanikule, kes viibis Eestis seadusliku aluseta 38 päeva. Mehele kohaldati sissesõidukeeld kolmeks kuuks ja määrati rahatrahv 60 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
31. jaanuaril sai politsei teate, et Haapsalus lõi 54-aastane mees korteris enda elukaaslast, 49-aastast naist, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
31. jaanuaril teatati, et Tori vallas lõi 36-aastane mees korteris enda abikaasat, 36-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.