Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikooli tasuta koolitus: TEHNIKA ÜLDKURSUS (2022-01-20 08:40:13)

Eesti Maaülikooli avatud ülikool annab märku, et 14. veebruarist 2022 on võimalik alustada õppimist TASUTA tootmistehnika valdkonna täienduskoolitusel:

TEHNIKA ÜLDKURSUS

Ettevõtjana konkurentsis püsimiseks peab reeglina teadma kõigest, mis ettevõttes toimub, et vajadusel osata asendada või kaasajastada mingit etappi tootmisahelas.

Tänapäeva tööstus liigub järjest enam selles suunas, kus tootmise efektiivistamise huvides nõutakse spetsialistidelt paljude erinevate valdkondade tundmist sh kursis olemist nüüdisaegsete tehnoloogiliste võimalustega.

Koolituse põhiteemad:

• Tehniline joonestamine

• 3D printimine

• Pneumaatika ja hüdraulika

• Töötlemistehnoloogiad

• Tööstusrobootika

Koolitus toimub Tartus (maaülikooli tehnikamajas) viie 8-tunnise auditoorse õppepäevana: 14. veebruar, 1. märts, 30. märts, 11.-12. aprill ja 25. aprill 2022.

Koolitus on planeeritud auditoorsena.

NB! Tulenevalt EV Valitsuse kehtestatud piirangutest ja Eesti Maaülikooli rektori korraldusest on auditoorses täiendusõppes osalemine lubatud AINULT nakkusohutuse tõendamisel COVID-19 vaktsineerimist või läbipõdemist kinnitava (kehtiva) tõendiga.

NB! Enne koolitusele registreerumist mõelge palun läbi, kas Teil on aega ja valmisolekut osaleda kõigil ettenähtud koolituspäevadel.
Koolitusel osalemise eeltingimuseks on 7. veebruariks esitatud motivatsioonikiri (eelkodutöö), kesktasemel arvutikasutamise oskused ning piisav keeleoskus töötamaks inglise keelse arvutitarkvaraga.

Koolituste sihtrühmaks on eelkõige tootmisettevõtete töötajad (eelistatult väikese ja keskmise suurusega ettevõtetest) ja FIE-d ning ka töötud, kes tunnevad tootmistehnika valdkonna vastu huvi. (Riigi- ja kohalike omavalitsuste ametnike (sh õpetajate) osalemine nendel täienduskoolitusel ei ole toetatav!)

Koolitus on sihtrühma kuulujatele TASUTA.

Täpsemat infot selle koolituse kohta ja lingi registreerumiseks leiab aadressilt: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=13003&id_ay_
toimumine=18387&systeemi_seaded=3,1,12,3
,

Koolitused toimuvad ülikoolides ja rakenduskõrgkoolides toimuvate täiskasvanute täienduskoolituse kursuste riikliku koolitustellimuse 2022. aastaks raames ning koolitustegevust rahastatakse ESF programmist "Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine".

http://avatudylikool.emu.ee/userfiles/yksused/avatudylikool/Avatud%20Ylikool/ESF.jpg

Kohtumiseni maaülikoolis!

Eesti Maaülikooli avatud ülikool

Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus)

51006 Tartu

tel 731 3275

e-post: avayl@emu.ee

http://avatudylikool.emu.ee/

avatud ülikooli facebook

Liitumine EMÜ avatud ülikooli täiendusõppe listiga

 

Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.