Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-01-19 08:06:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 87 teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 22. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 8 inimest. Tabati 9 alkoholi- ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 522 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 9 isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

17. jaanuaril ründas kesklinnas Estonia puiesteel kaubanduskeskuses maski kandmisest keeldunud 31-aastane mees 33-aastast turvatöötajat. Politseinikud pidasid ründaja kuriteos kahtlustatavana kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Tartumaal elava mehe postkasti saabus pangateade, milles anti teada tema nimele võetud laenust. Et mees sellest pangast laenu ei olnud võtnud, pöördus ta kelmusjuhtumi ning tekitatud kahju selgitamiseks politsei poole, kes selgitab juhtunu üksikasju kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargused

14. jaanuaril avastati, et Tõrva vallas Riidaja külas seisnud ekskavaatorilt on varastatud töötuli. Kahju on 360 eurot.

Politseile laekus teade, et Tõrva vallas Soontaga külas seisnud ekskavaatorilt on varastatud töötuled. Kahju on 600 eurot.

Piiriturvalisus

17. jaanuaril tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis piiriületuse Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle viisa oli kehtetu. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

17. jaanuaril lõi 34-aastane mees Kohtla-Järvel Kase tänava korteris oma elukaaslast. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

17. jaanuaril lõi 48-aastane mees Narvas 26. Juuli tänava korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

17. jaanuaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kuut Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud ning puudus alus neid Eestisse lubada. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

17. jaanuaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1984. aastal sündinud India Vabariigi kodanikku, kelle vaktsineerimissertifikaat ei vastanud nõuetele ning puudus alus teda Eestisse lubada. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

17. jaanuaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1993. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku, kes ei olnud vaktsineeritud ning puudus alus teda Eestisse lubada. Mehele koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
17. jaanuaril teatati, et Pärnus Ranna puiesteel parkimisalal lõi seni tuvastamata mees 21-aastast meest, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
17. jaanuaril teatati, et Kuressaare lähedal elumajas lõi 52-aastane mees enda 52-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.