Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tere tulemast Austraalia taimeriiki! (2022-01-14 09:01:13)


Kena alanud aastat, sõbrad!

Tallinna Botaanikaaias on jaanuar pühendatud Austraaliale. Kutsume Sind avastama Rohelist mandrit ning tutvuma selle võrratu looduse ja kultuuriga.

Taimeriigi Suursaatkond ootab külla!


Austraalia taimede ringkäigud


Ringkäigud Austraalia taimede tundmaõppimiseks toimuvad 15. jaanuaril, 22. jaanuaril ja 29. jaanuaril kell 12.00. Ringkäik Palmimajas kestab 1,5 tundi.

Saame teada, kui palju kasvab Austraalias taimi, kes on Austraalia rahvuspuu ja rahvuslill ning milliseid Austraalia päritolu taimi saab Eestis kasvatada. Juhendab Urmas Laansoo.

Kogunemine kell 12 Palmimajas. Ringkäigule saab botaanikaaia sissepääsupiletiga: täiskasvanu 5.50 € ja õpilane/pensionär 3 €.


REGISTREERI SIIN



Austraalia aborigeenide puukoorekunsti näitus

 

Jaanuaris näevad Palmimaja külastajad Austraalia saatkonna näitust puukoorekunstnike töödest.

Väljapanekul esitletakse töid ajavahemikust 1963-1984 kunstnike poolt, kes on sündinud enne aega, mil asunike ühiskond nende maadele ja kultuuri tungis. Need meeskunstnikud olid rituaalsed juhid, riigimehed ja kultuuriedendajad, kel lasus maalimise traditsiooniline kohustus. Nende tööd toovad aborigeeni kunsti -ühe vanima jätkuva kunstitraditsiooni - uude ajastusse, et oma kohta kunstimaailmas juurutada.


Tutvu Austraalia taimedega

 


Jaanuaris on Tallinna Botaanikaaia Austraalia päritolu taimed tähistatud botaanik Urmas Laansoo poolt koostatud põnevate infomaterjalidega. Toredat avastamist!


Kelgumägi taas avatud!

 

Peale mitmekuist trepiehitust on meie kelgumägi taas avatud. Kelgutama saavad kuni 14-aastased lapsed (k.a) tasuta, täiskasvanud kelgutajatele sissepääs 1 euro



Botaanikaaeda on külastanud 86 protsenti Tallinna elanikke

 


Vastavalt Turu-uuringute AS uuringule on Tallinna Botaanikaaeda külastanud kokku 86 protsenti Tallinna elanikke, sealjuures 49 protsenti neist on botaanikaaeda külastanud viimase kolme aasta jooksul. Valdav osa külastajaid jäi külastusega rahule. Möödunud kolme aasta jooksul botaanikaaeda külastanud inimesed hindasid viimast külastust kümne punkti skaalal keskmiselt 8,17 punktiga.


Loe lisa


Tallinna Botaanikaaed on avatud iga päev
kell 11-16

Kloostrimetsa tee 52

 

Allikas: Tallinna Botaanikaaia uudiskiri


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.