Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2021-12-07 08:53:37)


Möödunud
nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 124 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks röövimine, 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 143. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 42 alkoholijoobes ja neli narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning riigist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. detsembril teatati, et Lasnamäel Punase tänava korteris ründas joobes 45-aastane mees oma elukaaslast 44-aastast naist ja tekitas talle valu ning kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni. Konflikti juures viibis ka alaealine laps.

3. detsembril anti teada, et Lasnamäel Kalevipoja tänava korteris ründas 23-aastane mees temale tuttavat 20-aastast naist ja põhjustas talle valu ning kehavigastusi.

3. detsembril tuli teade, et Nõmmel Ilmarise tänaval ründas 32-aastane mees temale tuttavat 34-aastast meest metalltoruga, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politsei pidas ründaja kinni, kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

3. detsembril laekus teade, et Kristiines Paldiski maantee korteris ründas 32-aastane mees oma elukaaslast 34-aastast naist ja tekitas talle valu. Politsei pidas mehe kinni.

4. detsembril teatati, et Lasnamäel Kivila tänava maja trepikojas ründas seni tuvastamata inimene konflikti käigus 35-aastast meest ja tekitas talle valu ning kehavigastusi.

4. detsembril anti teada, et Põhja-Tallinnas Kopli tänava korteris ründas joobes 35-aastane mees oma elukaaslast 34-aastast naist ja tekitas talle valu ning kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

4. detsembril tuli teade, et Kesklinnas Pärnu maanteel ründas seni tuvastamata inimene konflikti käigus 21-aastast meest, põhjustades talle valu ja kehavigastusi.

4. detsembril laekus teade, et Põhja-Tallinnas Kopli tänava korteris ründas seni tuvastamata inimene 35-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

4. detsembril teatati, et Lasnamäel Kivimurru tänava korteris ründas seni tuvastamata inimene 47-aastast meest ja põhjustas talle valu ning kehavigastusi.

5. detsembril tuli teade, et Mustamäel Mustamäe tee korteris lõi 26-aastane naine 33-aastast meest koorimisnoaga, põhjustades talle valu ja kehavigastuse. Konflikti mõlemad osapooled olid joobes. Politsei toimetas naise koju.

5. detsembril laekus teade, et Põhja-Tallinnas Maleva tänava korteris viskas 30-aastane naine oma elukaaslast 31-aastast meest kuuma kohvi ja kuuma supiga, konflikti käigus sai mees väikesesse sõrme ka noavigastuse. Politsei saabumise ajaks oli naine lahkunud. Konflikti juures viibis ka alaealine laps.

5. detsembril teatati, et Kesklinnas Voorimehe tänaval ründas 23-aastane mees 20-aastast meest, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politsei pidas ründaja kinni.

5. detsembril anti teada, et Kesklinnas Järvevana teel lõi 41-aastane mees autos oma elukaaslast 39-aastast naist näkku, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politsei saabumise ajaks oli mees lahkunud.

5. detsembril tuli teade, et Kristiines Endla tänaval lõi seni tuvastamata mees liinibussis tekkinud konflikti käigus 26-aastast naist näkku, põhjustades talle valu ja kehavigastuse.

5. detsembril laekus teade, et Lasnamäel Tartu maantee kaupluses viskas joobes 37-aastane mees turvatöötajat 52-aastast meest õllepurgiga ja tekitas talle valu. Politsei pidas ründaja kinni.

Vargus

3. detsembril teatati, et ajavahemikul 1.-2. detsembrini on Lasnamäelt Virbi tänava majast varastatud mägijalgratas. Vargusega tekitatud kahju on ligi 300 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. detsembril teatati, et Rae vallas Peetris asuvas majas tekkis elukaaslastest 43-aastase ja 32-aastase mehe vahel füüsiline konflikt, mille tagajärjel said mõlemad osapooled kehavigastusi. Mõlemad mehed olid alkoholijoobes.

Vargus

4. detsembril anti teada, et Harku vallas Tabasalus Nõmme teel asuvalt ehitusobjektilt on öösel varastatud tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on üle 5000 euro.

Piiriturvalisus

4. detsembril lõpetati Tadžikistani kodanikust 27-aastase mehe viisavaba viibimine Eestis, kuna ta töötas Eestis seadusliku aluseta. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. detsembril sai politsei väljakutse Nõo alevikku, kus üksteisele olid kallale läinud omavahel riidu läinud elukaaslased. Keegi meedikute abi ei vajanud. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

3. detsembril ründas joobes mees Tartus Ujula tänava kaupluses turvatöötajat, kes teda korrale kutsus. Joobes mees peeti kinni ning toimetati Tartu vanglasse kainenema. Turvatöötaja pöördus tervisekontrolliks traumapunkti.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et Valgas Aia tänava korteris lõi 52-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus oma elukaaslast. Naine pöördus esmaabiks traumapunkti.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. detsembril teatati politseile, et Rakveres Laada tänava toidukaupluses tekkis naabrite vahel tüli, mille käigus tekitas mees füüsilist valu oma 67-aastasele naabrile.

4. detsembril sai politsei teate, et Tapal Ülesõidu tänava kortermaja trepikojas ähvardas tuttav mees teist meest kurikaga. Seejärel tekkis meeste vahel füüsiline konflikt, mille käigus sai kannatada 41-aastane mees. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Politseile teatati, et 3. detsembril lõi 29-aastane mees Väike-Maarja vallas elumaja ees oma endist elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänava korteris tekkis elukaaslaste vahel konflikt, mille käigus mees tõukas naist. Tõukamise tagajärjel naine kukkus, tundis valu ja sai vigastuse. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

4. detsembril sai politsei teate, et Narva-Jõesuus Koidula tänava hotellis tekitas 32-aastane mees oma elukaaslasele füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politseile teatati, et 4. detsembril Kohtla-Järvel Sõpruse tänava korteris lõi 65-aastane mees oma naabrit, 52-aastast meest.Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

4. detsembril sai politsei väljakutse Kohtla-Järvel Estonia puiestee korterisse, kus 58-aastane mees lõi noaga oma 45-aastast venda. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 58-aastase mehe.

Politsei sai teate, et 4. detsembril lõi mees Sillamäel Tškalovi tänaval talle tuttavat 41-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politseile teatati, et 4. detsembril lõi 31-aastane mees Kohtla-Järvel Uue tänava korteris oma 46-aastast elukaaslast.

Politsei sai teate, et 4. detsembril lõi 49- aastane mees Narvas Tallinna maantee korteris oma 30-aastast poega.

Politseile teatati, et 4. detsembril lõi 63-aastane naine Jõhvis Narva maantee korteris oma 56-aastast naabrinaist. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Politsei sai teate, et 3. detsembril lõi 41-aastane mees Kohtla-Järvel Altserva tänava korteris oma abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

4. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval tekkis konflikt kolme meeste vahel, mille käigus lõi 35-aastane mees 52-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

Politsei sai teate, et 3. detsembril lõi tuttav mees Kohtla-Järvel Uue tänava korteris 61-aastast meest. Meedikud viisid kannatanu haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Ähvardamine

Politsei sai teate, et 4. detsembril ähvardas 67-aastane mees Narvas Daumani tänava korteris oma 62-aastast naabrinaist füüsilise vägivallaga.

Vargus

Politseile teatati, et 3. detsembril varastati Kohtla-Järvel Maleva tänava toidupoes letilt sularaha. Kahju on 400 eurot.

Kelmus

Politseile teatati, et 2. detsembril helistas Narvas elavale 64-aastasele mehele vene keelt kõnelev isik, kes tutvustas end Swedbanki töötajana ja palus avaldajal turvalisuse tagamise ettekäändel sisestada internetipanga paroolid, mida kannatanu ka tegi. Hiljem avastas mees, et tema nimele on vormistatud laen ja tema pangakontolt on teostatud ülekanded. Kahju on kokku 3878 eurot.

Piiriturvalisus

3. detsembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1998. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibis seadusliku aluseta Eestis 12 päeva. Naisele tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks. Isik suundus Venemaa Föderatsiooni.

3. detsembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1985. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus vastavalt Vabariigi Valitsuse korralduse 169 "Riigipiiri ületamise ajutine piiramine COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse SARS-CoV-2 uue puhangu ennetamiseks" järgi õiguslik alus riiki sisenemiseks. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

3. detsembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1965. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

4. detsembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel nelja Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus vastavalt Vabariigi Valitsuse korralduse 169 "Riigipiiri ületamise ajutine piiramine COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse SARS-CoV-2 uue puhangu ennetamiseks" järgi õiguslik alus riiki sisenemiseks. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

4. detsembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1963. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. detsembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. detsembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1973. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus vastavalt Vabariigi Valitsuse korralduse 169 "Riigipiiri ületamise ajutine piiramine COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse SARS-CoV-2 uue puhangu ennetamiseks" järgi õiguslik alus riiki sisenemiseks. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kelmus
3. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Hiiumaal elava mehega võeti sotsiaalmeedias ühendust ning pakuti laenu. Laenu saamiseks paluti mehel üle kanda erinevaid tasusid. Mees ei ole siiani saanud ei laenu ega tagasi ka enda kantud raha. Kelmusega tekitatud varaline kahju on ligi 2050 eurot.

Järvamaa

Vargus
3. detsembril sai politsei teate, et Koeru alevikus varastati korterelamu trepikojast jalgratas Merida. Vargusega tekitati varalist kahju ligi 400 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
4. detsembril öösel kella 3 ajal sai politsei teate, et Haapsalus korterelamus ühise alkoholi tarbimise ajal tekkinud konflikti käigus lõi 54-aastane mees 43-aastast meest puidust haamriga, mille tagajärjel sai 43-aastane mees viga. Politsei pidas 54-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargus
3. detsembril teatati politseile, et Põhja-Pärnumaa vallas on sisenetud kuivatihoonesse ning võetud seal seisnud teleskooplaadurilt ära aku. Lisaks varastati kuivatihoone ees seisnud ratastraktorist ja ekskavaatorist diiselkütust. Täpne tekitatud kahju on selgitamisel.

Röövimine
4. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Pikal tänaval bussijaama tualettruumis tõukas seni tuvastamata isik tualettruumis olnud meest ning võttis ära tema telefoni ja 350 eurot. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
4. detsembril sai politsei teate, et Kilingi-Nõmmes korteris lõi 31-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Vargus
6. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et reedel, 4. detsembril siseneti Raplas Põllu tänaval ehitusjärgus kortermajja, kust varastati kolm prožektorit, armatuurilõikekäärid ja kakskümmend liitrit diiselkütust. Vargusega tekitatud varaline kahju ligi 500 eurot.

Saaremaa

Ähvardamine
5. detsembril sai politsei teate, et Kuressaares eramajas ähvardas 63-aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.