Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo 6. - 12. detsember (2021-12-06 10:34:58)


Esmaspäev, 6. detsember

  • Esmaspäeval ja teisipäeval toimub Viinis Globaalse Tuumaohutuse- ja Julgeoleku (GNSSN) Võrgustiku juhtkomitee kohtumine, kus lepitakse kokku 2022.a tegevussuunad ning tutvustatakse võrgustiku uut veebiplatvormi, Eesti Keskkonnaministeeriumist osaleb Reelika Runnel.

Kolmapäev 8. detsember

  • Keskkonnaministeeriumis toimub metsanduse selle kümnendi arengukava (MAK2030) tutvustav pressikonverents. Algus kell 13. Lisainfo ja registreerumine: Keskkonnaministeeriumi avalike suhete osakonna peaspetsialist Marju Kaasik, 5133165, marju.kaasik@envir.ee
  • Kella 12-14 toimub veebiarutelu teemal veebiarutelu "Energiaolukord Baltikumis: kui külm talv meid ees ootab?". Ürituse korraldaja on Ameerika Kaubanduskoda koostöös Euroopa Komisjoniga. Registreerimiseks saata oma nimi, organisatsiooni nimi ja meiliaadress aadressile amcham@amcham.ee, registreerunutele saadetakse veebilink.

Neljapäev 9. detsember

  • Keskkonnaministeeriumi eestvõttel toimub veebiseminar säästva kalastusturismist. Kalagiididele ja kalastusega tegelevatele ettevõtjatele mõeldud kohtumisel räägitakse, kuidas Eesti kalaturismi atraktiivsust ja tähtsust ühiskonnas arendada, kuidas kaitsta kalavarusid ja tõsta kalavarude taastamise võimalusi ning seega suurendada kalaturismi. Oma kogemusi jagab Fish Your Dream, (https://fishyourdream.com/ ) tegevjuht ja asutaja Per Jobs Rootsist.

Reede, 10. detsember

Laupäev, 11. detsember

  • RMK kutsub Nõva külastuskeskusesse advendiaja askeldustele. Plaanis on väike metsaretk (kuni 2 km) ning meisterdamine. Peale retke pakutakse kuuma teed. Retk algab kell 12.00 külastuskeskuse juurest. Hetkeolukorda arvestades ja sündmuse paremaks kordaminekuks on vajalik osalemisest kindlasti teada anda telefonidel 506 2004, 507 7369 või e-posti aadressil info.nova@rmk.ee. Lisainfo RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1832

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.