Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-11-26 08:35:04)


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

24. novembril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänava korteris ründas joobes 39-aastane mees oma abikaasat, 31-aastast naist ja tekitas talle valu. Politsei pidas mehe kinni. Konflikti juures viibis ka kaks alaealist last.

24. novembril anti teada, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval asuvas söögikohas lõi 67-aastane mees 31-aastast meest ja tekitas talle valu.

24. novembril tuli teade, et Kesklinnas J. Köleri tänava majutusasutuses ründas 24-aastane mees oma elukaaslast, 22-aastast naist ja põhjustas talle valu ning kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

24. novembril laekus teade, et Haaberstis Õismäe tee korteris ründas 20-aastane naine oma elukaaslast, 27-aastast meest ja lõi talle klaaspudeliga pähe, tekitades mehele valu ja kehavigastusi. Politsei pidas naise kinni ja kiirabi toimetas mehe haiglasse.

24. novembril teatati, et 23. novembri õhtul ründas 46-aastane mees Lasnamäel Narva maantee korteris oma abikaasat, 46-aastast naist ja põhjustas talle valu.

Harjumaa

Vargus

24. novembril teatati, et Rae vallas Järvekülas Niidu tee eramaja kuurist on ajavahemikul 14.-24. novembrini varastatud elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 2500 eurot.

Piiriturvalisus

24. novembril koostati lahkumisettekirjutus Ukraina kodanikust 41-aastasele mehele, kes on viibinud Eestis seadusliku aluseta 29 päeva. Mehele kehtestati üheks aastaks ja kuueks kuuks sissesõidukeeld.

24. novembril viidi läbi illegaalimenetlus Valgevene kodanikust 22-aastase naise suhtes, koostati seitsme päeva jooksul ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kehtestati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.

24. novembril koostati lahkumisettekirjutus Ukraina kodanikust 29-aastasele mehele, kes on viibinud Eestis seadusliku aluseta 29 päeva. Mehele kehtestati üheks aastaks sissesõidukeeld.

24. novembril lõpetati ennetähtaegselt Brasiilia kodanikust 29-aastase naise viisavaba viibimine Eestis, kuna ta osutas Tallinnas raha eest seksuaalteenuseid. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kehtestati üheks aastaks Schengeni territooriumile sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et Tartus Mõisavahe tänava korrusmaja keldrist varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 550 eurot.

Ööl vastu 16. novembrit murti Tartus Lehe tänaval sisse ehitusobjektile ning varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 2700 eurot.

Piiriturvalisus

24. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kolmel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isikud suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et 24. novembril varastati Kohtla-Järvel Tõrujõe tänaval pargitud autost tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1160 eurot.

Kelmus

Politseile teatas Kohtla- Järvel elav 57-aastane naine, et 23. novembril helistati talle võõralt telefoninumbrilt ja paluti avaldajal erinevate ettekäänete abil investeerimise eesmärgil teha ülekanne ettevõtte arvele, mida naine ka tegi. Kahju on kokku 2000 eurot. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

24. novembril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus vastavalt Vabariigi Valitsuse korralduse 169 "Riigipiiri ületamise ajutine piiramine COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse SARS-CoV-2 uue puhangu ennetamiseks" järgi õiguslik alus riiki sisenemiseks. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

24. novembril viis Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi menetluse 1986. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes rikkus Eestis töötamise tingimusi. Mehele määrati rahatrahv 200 eurot.

24. novembril viis Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi menetluse 1988. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes rikkus Eestis töötamise tingimusi. Välismaalasele määrati rahatrahv 60 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kelmus
24. novembril alustati menetlust selles, et käesoleva aasta augusti keskpaigast alates suhtles 40-aastane naine suhtlusportaalides laenu saamise eesmärgil tundmatu inimesega. Naiselt nõuti enne laenu saamist mitmetel ettekäänetel täiendavate summade üle kandmist, mida naine ka tegi, kuid laenu ta ei saanud. Üle kantud raha kelm kannatanule tagasi ei ole nõus maksma. Täpne kahjusumma on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.