Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Loodusmuuseumile valiti järgmiseks viieks aastaks juht (2021-11-25 08:43:12)


Pildil on Heidi Jõks. Foto autor: Ulla Villem

Eesti Loodusmuusemi juhtimist jätkab Heidi Jõks, kes on varasemalt selles rollis olnud aastatel 2011-2019 ja 2021. Oktoobrikuus välja kuulutatud konkurss oli sel korral erakordselt tihe. Kokku esitati 9 avaldust, millest suurem osa vajas põhjalikku kaalumist.

Keskkonnaminister Erki Savisaar avaldas heameelt, et Heidi Jõks saab oma tööd jätkata. "Eesti Loodusmuuseumil on suur vastutus kõnetada keskkonna tutvustamisel võimalikult paljusid inimesi. Muuseum saab uued ruumid keskkonnamajas ja sealsete võimaluste ellu viimiseks vajab loodusmuuseum visioonikat ning kindlakäelist juhti," ütles keskkonnaminister.

"Järgmised viis aastat saavad Loodusmuuseumile olema kõigi aegade põnevaimad ja ka väljakutsete rohkeimad. Nimelt on plaanis 2025. aastal avada Lennusadama kõrval kauaoodatud uus loodusmuuseumi hoone koos uue atraktiivse ja innovaatilise ekspositsiooniga. Suur töö selle eesmärgi saavutamiseks muuseumis juba käib," ütles Heidi Jõks. "Üheks lähiaja eesmärgiks on ka toimetulek muuseumi muserdanud koroonakriisiga ja sellest väljatulek. Pigem näeme tulevikku aga helgetes toonides ja muuseumi meeskonnaga väljume raskustest kindlasti tugevamana," lisas Jõks.

Heidi Jõks on varem töötanud Eesti Loodusmuuseumi direktorina aastatel 2011-2019 ning asus sellele kohale taas vahetult enne oma ametiaja lõppu 2021. aasta sügisel. Vahepealsel ajal viibis Jõks lapsehoolduspuhkusel. Enne Eesti Loodusmuuseumi kollektiiviga liitumist töötas Jõks erasektoris.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.