Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-11-12 07:44:45)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks röövimine ja 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 25. Registreeriti kaks liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati neli ning narkojoobes sõidukijuhte üks.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja viis inimest. Registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänava maja korteris tekkis 48-aastase mehe ja 43-aastase naise vahel füüsiline konflikt, mille tagajärjel said mõlemad osapooled kehavigastusi. Nii mees kui ka naine olid joobes.

10. novembril tuli teade, et Põhja-Tallinnas Laevastiku tänaval ründas seni tuvastamata mees 62-aastast meest ja tekitas talle valu ning kehavigastusi.

10. novembril anti teada, et Kristiines Tulika tänava maja korteris lõi 40-aastane mees oma elukaaslast 44-aastast naist näkku, põhjustades talle valu ja kehavigastuse. Politsei pidas mehe kinni, kiirabi viis naise haiglasse.

Vargus

10. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Paavli tänaval on ettevõtte lukustamata tagaruumist varastatud jalgratas Merida. Vargusega tekitatud kahju on 1100 eurot.

Kelmus

10. novembril anti teada, et Lasnamäel elavale 24-aastasele mehele helistasid vene keelt kõnelevad mehed, kes tutvustasid end Swedbanki töötajatena ja palusid tal sisestada Smart-ID PIN-koodid. Hiljem avastas mees, et tema nimel on võetud Bondora AS-ist 4000 euro suurune laen ja tema kontolt kontolt on ligi 4000 eurot üle kantud temale tundmatu inimese arvele.

10. novembril laekus teade, et Mustamäel elavale 19-aastasele naisele helistas vene keelt kõnelev mees, kes tutvustas ennast Swedbanki töötajana ja teatas, et naise kontolt oli tahetud teha kahtlane ülekanne. Mees ütles, et naise konto tuleb kohe blokeerida ja selleks tuleb siseneda internetipanka. Mees küsis naise isikukoodi ja kasutajatunnust, mille naine ka andis. Hiljem avastas naine, et tema pangakontolt on kadunud 1350 eurot.

Piiriturvalisus

10. novembril kontrolliti Tallinna lennujaamas Eestist lahkumisel Ukraina kodanikust meest, kes oli viibinud Eestis kolm päeva seadusliku aluseta. Mehele koostati lahkumisettekirjutus ja kehtestati kolmeks kuuks sissesõidukeeld.

10. novembril tõkestati Tallinna lennujaamas Eestisse sisenemine kahel Ukraina kodanikust mehel, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi, samuti puudusid piisavad elatusvahendid. Isikud toimetati tagasilennuni kinnipidamiskeskusesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Räpina vallas elav mees, kes soovis internetist leitud laenu pakkuvalt ettevõttelt raha laenata. Mees tasus positiivse laenuvastuse laekudes väidetavad notari ja kindlustustasud, kuid soovitud laenu ta seni oma kontole ei ole saanud. Täpne kahju ja kelmusjuhtumi muud üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 8. novembrit varastati Tartus Narva maantee eramu sisehoovist lukustatud valget värvi jalgratas Classic. Kahju on 400 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

10. novembril sai politsei teate, et Rakvere vallas tungiti keldriakna lõhkumise teel sisse elumajja, kust varastati ehteid, dokumente, ravimeid ja vererõhuaparaat. Kahju on ligikaudu 15 000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

10. novembril sai politsei teate, et Rakveres varastati reklaamikandjalt erikujuline reklaam. Kahjusumma ja täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

Politseile teatas Rakvere vallas elav 27-aastane mees, et 5. novembril paluti tal laenu saamise eesmärgil teha ülekanne teise isiku kontole, mida kannatanu ka tegi. Kahju on ligikaudu 310 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. novembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Torujõe tänava korteris ründas 41-aastane naine noaga oma 43-aastast abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

10. novembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Ahtme maantee elumaja trepikojas tekitas 48-aastane naine füüsilist valu 68-aastasele naabrinaisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 48-aastase naise.

10. novembril sai politsei väljakutse Narvas 26. juuli tänava korterisse, kus naine lõi talle tuttavat 19-aastast meest pudeliga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Röövimine

10. novembril sai politsei teate, et Narvas Puškini tänava korteris rünnati 35-aastast meest ja võeti temalt sularaha, mobiiltelefon ja dokumendid. Kahju on ligikaudu 1100 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Vargused

10. novembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel varastati Keskallee toidukauplusest erinevat alkoholi. Kahjusumma ja täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. novembril politsei teate, et viimastel päevadel varastati Alutaguse vallas soojakust kalapüügi varustust. Kahju on ligikaudu 3000 eurot.Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Vargus
10. novembril sai politsei teate, et Muhu vallas siseneti täpselt tuvastamata ajal talu kõrvalhoonesse ja varastati sealt neli rehvi. Esialgsel hinnangul on varaline kahju ligi 250 eurot.

Kelmus

10. novembril alustati menetlust, et interneti vahendusel peteti osaühingu juhatuse liikmelt seitsme videokaardi ostu sooritamisega välja ligi 4900 eurot. Juhtumi täpsed asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.