Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-10-15 08:15:00)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 50 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati seitse alkoholijoobes ja neli narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati viis sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja neli inimest. Registreeriti üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest põhjustatud inimese surm

13. oktoobril kell 9.43 juhtus Tallinnas Koplis asuval territooriumil laeva hooldustöödel tööõnnetus, kus seni tuvastamata põhjustel kukkus tõstetööde käigus metallist mootoriosa laeva sisemusse ja vigastas seal töid teinud 53- ja 65- aastast meest. Päästjad vabastasid mehed metallkonstruktsiooni alt ja tõstsid nad lavatrümmist välja. 53-aastane mees suri saadud vigastustesse sündmuskohal, 65-aastase mehe viisid meedikud haiglasse. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlus.


Kehalised väärkohtlemised

13. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval elukohas lõi 54-aastane mees enda abikaasat, 58-aastast naist telefoniga. Kannatanu toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas ründaja kinni.


13. oktoobril teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval lõi 59-aastane naine 38-aastast naist rehaga, mille tagajärjel tundis kannatanu valu ja sai kehavigastusi. Politsei pidas 59-aastane naise löömises kahtlustatavana kinni.

Harjumaa


Avaliku korra rikkumine

12. oktoobril teatati, et Loksa linnas Rohuaia tänaval toimus konflikt kahe alkoholi tarvitanud mehe vahel, mille käigus tekitas 61-aastane mees noaga torkehaava 52-aastasele mehele. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, tema vigastused ei ole eluohtlikud. Politsei pidas ründaja kinni.

Piiriturvalisus

13. oktoobril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kaheks kuuks 1998. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees viibis Eestis 50 päeva ebaseaduslikult.

13. oktoobril teatas Tallinna lennujaama julgestuskontroll, et 49-aastase mehe käsipagasist leiti padrun. Mees leidis enda sõnul padruni suvel metsast ning unustas selle käsipagasisse. Mehel puudus relvaluba. Talle edastati kutse tulla väärteomenetluseks politseijaoskonda, padrun võeti hoiule ning ta jõudis lennule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

12. oktoobril avastati, et Põltsamaa vallas korterist on varastatud 14 000 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Tartumaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et ühele tartlasele pakuti veebis võimalust tegeleda investeerimisega. Hiljem selgus, et tegu oli pettusega. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Omastamine

Politseile laekus teade, et 9. oktoobril unustas üks Valga elanik oma rahakoti kauplusesse. Hiljem sai ta selle küll klienditeenindajat tagasi, kuid rahakotist oli varastatud 240 eurot ja pangakaart, mille juures olid ka PIN-koodid. Peagi avastas mees, et tema pangakontolt on välja võetud 170 eurot. Kahju on 410 eurot.

Vargus

8. oktoobril avastati, et Valga vallas Sooru külas on sisse murtud kõrvalhoonesse ning varastatud neli BMW talverehvi. Kahju on 315 eurot.

Viljandimaa

Vargus

12. oktoobril teatati politseile, et Viljandi vallas Heimtali külas maja juurest varastati rollerauto Aixam. Kahju on umbes 5000 eurot.

Piiriturvalisus

13. oktoobril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnikud Viljandimaal kahes tootmishoones ja ühel ehitusobjektil töötavaid välismaalasi selgitamaks, kas neil on riigis viibimiseks ja töötamiseks seaduslik alus. Ühtki rikkumist ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Politsei sai teate, et 12. oktoobril lõi 17-aastane nooruk Rakveres Kastani puiesteel 16-aastast poissi ja tekitas talle kehavigastusi.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. oktoobril teatati, et Narvas Pähklimäe tänava baari juures tulid kaks tundmatut naist kallale 44-aastasele naisele, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Omastamine

13. oktoobril sai politsei teate, et 9. oktoobril omastas tundmatu isik Narvas Tallinna maanteel tahvelarvuti Samsung Galaxy maksumusega 249 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

13. oktoobril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eesti Vabariiki sisenemisel liinibussiga saabunud 1995. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

13. oktoobril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eesti Vabariiki sisenemisel 1967. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

13. oktoobril kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eesti Vabariiki sisenemisel 1978. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel ei olnud Eestisse sisenemiseks nõutavaid dokumente. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
13. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Papiniidu tänaval varastas varem vargusi toime pannud 50-aastane naine kauplusest ilutooteid.

13. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal tungiti Pärnus Suur-Posti tänaval sisse sõidukisse, kust varastati tehnikat, tööriistu ja muid tarbeid. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 3940 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
13. oktoobril teatati politseile, et Pärnus kortermajas ründas 36-aastane naine oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.