Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-10-14 08:06:43)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 61 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks röövimine, 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Kehalised väärkohtlemised

12. oktoobril teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljakul lõi 46-aastane mees enda ema, 70-aastast naist käega näkku, tekitades sellega kannatanule valu. Politsei pidas mehe löömises kahtlustatavana kinni.


12. oktoobril teatati, et Kesklinnas Uus-Sadama tänaval löödi 60-aastast meest rusikaga näkku, mille tagajärjel tundis kannatanu füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

12. oktoobril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel varastati ehitusobjektilt tööriistu. Vargusega tekitatud kahju umbes 1000 eurot.


Piiriturvalisus

12. oktoobril koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks kuuks 1969. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule. Naine viibis alates 21. septembris Schengeni alal ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Vargused

Politseile teatati, et 1. oktoobril varastati Viljandis Valuoja puiesteel koridorist kaks jalgratast. Kahju on 270 eurot.

Politsei sai teate, et 4. oktoobril sisenes seni tuvastamata isik lukustamata ukse kaudu Põhja-Sakala vallas elumajja ning varastas laualt kolm kuldmünti. Kahju on 4500 eurot.

6. oktoobril varastati Põhja-Sakala vallas Paaksima külas talumajast rahakott, milles olnud pangakaardiga võeti välja sularaha. Kahju on 548 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politsei sai teate, et 11. oktoobril murti Rakvere vallas Ubja külas sisse ühe kortermaja kolme erinevasse korterisse ukse lukustuse lõhkumise teel ning varastati ühest korterist digiboks. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 12. oktoobril lõi 62-aastane mees Narvas Vahtra tänava korteris oma abikaasat. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 62-aastase mehe.

12. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänava korteris tekitas 39-aastane mees füüsilist valu enda elukaaslasele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

Politsei sai teate, et 12. oktoobril lõi 66-aastane naine Jõhvis A.H Tammsaare tänava korteris oma 38-aastast tütart. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Röövimine

Politsei sai teate, et 12. oktoobril lõi tuttav mees Narvas Pähklimäe tänava baari juures 43-aastast meest ning varastas temalt mobiiltelefoni ja sularaha summas 1800 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

12. oktoobril sai politsei teate, et Sillamäel varastati veoautost diisliküttust. Kahju on ligikaudu 250 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. oktoobril teatati politseile, et Narvas Rahu tänava parklas seisnud autosse on akna lõhkumise teel sisse murtud ning varastatud droon maksumusega 400 eurot. Kahjusumma on täpsustamisel.

Omastamine

Politsei sai teate, et 11. oktoobril omastas tundmatu isik Narva-Jõesuu pargis puuripulti maksumusega 5000 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

Politseile laekus teade, et 12. oktoobril helistas Narvas elavale 32-aastasele mehele end pangatöötajana esitlenud kelm, kes pettis mehelt välja tema PIN-kalkulaatori paroolid. Hiljem avastas mees, et sel viisil kanti tema kontolt 4100 eurot võõrale kontole.

12. oktoobril alustati menetlust selles, et Sillamäel elavale 80-aastasele naisele helistati väidetavalt Swedbankist ja paluti abi kontol toimuvate kahtlaste tehingute peatamiseks. Selleks autentis naine ennast PIN-kalkulaatori abil. Hiljem avastas kannatanu, et tema pangakontolt on kadunud 9320 eurot.

Piiriturvalisus

12. septembril viis Ida prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1991. aastal sündinud Valgevene kodaniku suhtes. Mees viibis Eestis 42 kalendripäeva seadusliku aluseta ja töötas Eestis alates 3. septembrist ebaseaduslikult. Isikule koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 10 päeva jooksul, kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks ja määrati rahatrahvid 200 ja 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Asja omavoliline kasutamine
11. oktoobril teatati politseile, et nädalavahetusel võeti Paides omavoliliselt 29-aastase mehe sõiduauto, millega sõideti otsa teisele parkivale sõidukile. Ärandatud sõiduk oli pargitud ühe eramu juurde, uksed oli lukustamata ning võti oli jäetud sõidukisse.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
12. oktoobril sai politsei teate, et Haapsalus ühe majutusasutuse toas ründas 33-aastane naine oma elukaaslast, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.