Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Luxembourgis lepitakse kokku 2022 aasta Läänemere kalakvootides (2021-10-11 08:35:57)

Täna, 11.oktoobril algaval Euroopa Liidu kalanduse ministrite läbirääkimistel lepitakse kokku 2022. aasta kalapüügikvoodid Läänemerel. Eesti jaoks on eelkõige olulised räime- ja kilukvoodid, kuid ka lõhepüügi võimalused.

"Meie seisame selle eest, et kaluritel jaguks saaki nii järgmisel aastal kui ka tulevikus," ütles Eesti seiskohti läbirääkimistel Eesti seisukohti kaitsev keskkonnaminister Tõnis Mölder. Minister lisas, et Eesti seisukohad põhinevad teadlaste soovitustel ning lähtuvad samas ka stabiilse majanduskeskkonna tagamise põhimõttest.

Keskkonnaministeeriumi kalavarude osakonna juhataja Herki Tuusi sõnul on Eestil kindlasti oma nägemus, tugevad argumendid ja selge positsioon meile oluliste kalakvootide kohta. "Päris mitmed meie ja teiste liikmesriikide seisukohad ei kattu Euroopa Komisjoni poolt pakutuga, mistõttu on eeldada pingelisi läbirääkimisi" nentis Tuus.

Kvoodikokkulepet on parimal juhul oodata alles esmaspäeva hilistel õhtutundidel.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.