Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Venekeelne väljaanne Gorizontõ Estonii tutvustab Lõuna-Eesti loodust ja kultuuri (2021-09-30 09:19:59)


Kord aastas ilmuva venekeelse väljaande Gorizontõ Estonii värske number tutvustab Lõuna-Eesti loodust ja kultuuri, kogumiku 96 leheküljele mahub ka hulk muid teemasid.
Kirjutised käsitlevad seto ja võro kultuuri, Haanja loodusparki, Suurt Munamäge, Rõuge ja Pangodi piirkonda, Võhandu jõge ja Peispi järve. Juttu on ka Kagu-Eesti matkaradadest, Lilli looduskeskusest, aasta loomast, linnust ja kalast, pähklitest, peedist ja pihlakast.
Samuti antakse juhiseid, kuidas kujundada loodussääslikku aeda, teha loodusvaatlusi ja hoida elurikkust, mida annab meile maailmakoristuspäev jm.
Vene õppekeelega õppeasutused, kultuuriseltsid jt saavad kogumiku tasuta. Seda on võimalik osta ajakirjanduse müügikohtadest üle Eesti ning paber- ja digiajakirjana veebipoest www.loodusajakiri.ee/pood. Gorizontõ Estonii varem ilmunud numbritega saab tutvuda veebilehel www.loodusajakiri.ee/valjaanded/gorizonto-estonii/, kust leiab ka ajakirja müügikohtade kaardi. Kogumik ilmub keskkonnainvesteeringute keskuse toetusel.

Kogumikku Gorizontõ Estonii on MTÜ Loodusajakiri välja andnud alates 2003. aastast.
Peale selle oleme alates 2001. aastast välja andnud ajakirju Eesti Loodus, Eesti Mets, Horisont ja Loodusesõber, artiklikogumikku "Lehed ja tähed", "Looduse raamatukogu" väljaandeid, loodushäälte heliplaate ja loodusteemalisi rakendusi nutiseadmetele.

Meeldivat ja harivat lugemist!

​Allikas: MTÜ Loodusajakiri pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.