Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Delta trendipäeval räägitakse ülikoolidest kui tulevikutalentide kasvulavast (2021-09-28 08:12:01)


30. septembril toimub Tartu Ülikooli Delta keskuses Delta trendipäev 2021 "Tulevikutalendid 400-aastases ülikoolis". Ingliskeelsel tasuta veebiüritusel jagavad visionäärid ja paljude elualade asjatundjad ideid ja mõtteid, milline võiks välja näha õpe, teadus ja juhtimine tulevikuülikoolis.

Trendipäeva ühe juhi, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna juhataja ning teadus- ja innovatsioonipoliitika professori Kadri Ukrainski sõnul mõtestatakse üheskoos lahti hulk olulisi küsimusi. "Räägime näiteks praegustest ja tulevastest talentidest: kes nad on, mida nad ülikoolilt ootavad ja mis neid motiveerib. Sõna saavad ka talendid ise, samuti meie partnerid väga erinevaist maailma paigust, Soomest ja Veneetsiast kuni Stanfordi ja Pennsylvaniani Ameerikas," ütles Ukrainski. Trendipäeva fookuses ongi küsimus, kuidas luua talentidele atraktiivne, tervislik ja arengut toetav keskkond.

Sissejuhatava ettekande teeb Euroopa Liidu innovaatikakogukonna EIT Digital nõukogu esimees Linnar Viik, kes räägib innovatsioonikeskuste visioonist Euroopas, Eestis ja ka ülikoolilinnas Tartus. Samuti kõnelevad Nagaoka Tehnikaülikooli professor ja endine Helsingi linna disainijuht Anne Stenros, UniTartu Venturesi investeerimisjuht Mart Maasik, Solaride'i päikeseauto projekti juht Kristel Leif, Granada Ülikooli kehakultuuri- ja spordiosakonna dotsent Fransisco B. Ortega, tegevjuht, ettevõtja ja investor, Oxfordi Ülikooli ärikooli juures tegutseva, teaduse ja tehnoloogiaiduettevõtteid toetava mittetulundusühingu partner Andrew Thompson, Pipedrive'i tootearendusjuht Halina Mugame, Tartu Ülikooli õppeprorektor Aune Valk ja paljud teised.

Trendipäevale oodatakse kuulama ja kaasa rääkima majandusinimesi ja ettevõtjaid, haridustöötajaid ja koolijuhte, teadlasi ja ühiskonnaelus aktiivseid inimesi, ametnikke ja poliitikuid, meditsiini ja rahvatervise asjatundjaid ning üliõpilasi ja õpilasi.

Ürituse otseülekannet saab vaadata Facebookist ja Worksupi platvormilt. Ürituse kohta leiab lisainfot Delta keskuse veebilehelt ja Facebookist.

Allikas: Tartu Ülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.