Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-09-16 08:09:11)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sh 35 vargust.

Kolmes liiklusõnnetuses sai vigastada kolm inimest. Eelmise ööpäeva jooksul tabati kaks narko- ja seitse alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja tabati üks välismaalane, kes viibis Eestis ebaseaduslikult.

Põhja prefektuur

Tallinn

Röövimine

14. septembril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas kaupluses lõi 34-aastane mees 25-aastast turvatöötajat ja röövis kolm pudelit alkoholi. Turvamees sai rünnaku tagajärjel kergeid vigastusi. Politsei pidas ründaja kinni.

Kehaline väärkohtlemine

14. septembril tuli teade, et Kesklinnas Liivalaia tänava maja korteris ründas 28-aastane mees oma elukaaslast, 22-aastast naist, põhjustades talle valu ja kehavigastusi.

14. septembril anti teada, et Mustamäel E. Vilde teel lõi seni tuvastamata isik joobes 41-aastast meest noaga kätte. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

14. septembril teatati, et Kiisa tänava maja korteris ründas 30-aastane mees oma elukaaslast, 27-aastast naist, ja tekitas talle valu.

Vargus

14. septembril laekus teade, et Kristiines Laine tänaval on sisse murtud garaažiboksi ja varastatud kolm arvutit. Vargusega tekitatud kahju on 6000 eurot.

Piiriturvalisus

14. septembril tõkestati Tallinna lennujaamas Eestisse sisenemine Türgi kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehe Schengeni Eesti viisa tunnistati kehtetuks ja ta toimetati kuni riigist lahkumiseni kinnipidamiskeskusesse.

14. septembril koostati lahkumisettekirjutus Moldova kodanikule, kes oli viibinud seadusliku aluseta Eestis 80 päeva. Mehele määrati sissesõidukeeld üheks aastaks.

Lõuna prefektuur

Tartumaa

Kelmused

10. septembril helistas 45-aastasele tartlasele end pangatöötajana esitlenud inimene uurides, kas kontoomanik on avaldanud soovi oma kontaktandmete muutmiseks. Kuuldes, et kontoomanik seda teinud ei olnud tekitas helistaja inimeses kahtluse, et tema kontoga on midagi valesti. Naisel paluti sisestada oma PIN-koodid, misjärel avastas ta, et tema pangaarvelt on kadunud 900 eurot ning lisaks on tema nimele võetud 2000 euro väärtuses laenu.

14. septembril pöördus politsei poole Tartus elav naine, kes väidetava pangatöötaja telefonikõne läbi kaotas oma kontolt autentimiskoode sisestades 307 eurot.

Võrumaa

Avaliku korra raske rikkumine

14. septembril kella 16 paiku sai häirekeskus teate, et Võrus Vabaduse tänaval taarapunkti juures on joobes seltskond, kellest ühel oli relvataoline ese, millest ta tegi mitmeid laske õhku. Politsei pidas sündmuskohal kinni joobes 32-aastase mehe ning viis ta esmalt kainenema. Stardipüstol koos padrunikestadega võeti hoiule. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

14. septembril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isikud suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine ettevaatamatusest

14. septembril sai politsei teate, et Rakvere vallas asuvas kaubanduskeskuses jäid 1-aastasel lapsel sõrmed eskalaatori vahele. Laps toimetati kiirabiga Tallinna Lastehaiglasse. Politsei on alustanud juhtunu täpsemate asjaolude välja selgitamiseks kriminaalmenetlust.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. septembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel tekitati 65-aastasele naisele füüsilist valu. Politseinikud pidasid 61-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Röövimine

14. septembril teatati politseile, et möödunud nädalal rööviti Narvas Tallinna maanteel asuva maja juures 35-aastaselt mehelt nahkjope, mobiiltelefonid ning rahakott koos dokumentidega. Kahju on kokku 1250 eurot.

Piiriturvalisus

14. septembril saadeti Narva-1 piiripunktist tagasi üks Venemaa Föderatsiooni kodanik, sest ta ei täitnud Vabariigi Valitsuse korralduses seatud tingimusi.

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Looma julm kohtlemine


14. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Põhja-Pärnumaa vallas täpselt tuvastamata ajavahemikul on hoitud koera pikaajaliselt ebasanitaarsetes elamistingimustes ning ei ole antud talle piisavalt süüa ega juua. Puudulike elamistingimuste tõttu koer suri. Kõik juhtunu üksikasjad on selgitamisel.

Vargus

13. septembril sai politsei teate, et nädala jooksul on Pärnus Hiie tänaval sisse murtud eramusse, kust on varastatud tööriistu. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 935 eurot.

Raplamaa

Vargus

14. septembril sai politsei teate, et pooleteise nädala eest on Rapla maakonnas sisse tungitud laudahoonesse, kust on varastatud võrkkottides kahte sorti küüslauku ja punast sibulat. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 12 000 eurot.

Saaremaa

Omastamine

13. septembril teatati politseile, et maikuus on 35-aastane naine omavoliliselt omastanud ühe pereliikme pangakontolt 6575 eurot. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.