Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 35. nädala eelinfo (2021-08-30 08:14:57)

Esmaspäev, 30. august
  • Keskkonnaminister Tõnis Mölder arutleb põlevkivisektoriga Euroopa Liidu kliima- ja energiapoliitika paketi üle.

Teisipäev, 31. august

  • Keskkonnaminister Tõnis Mölder kohtub videosilla kaudu Poola keskkonnaminister Michał Kurtykaga, et arutada Euroopa metsanduspoliitikat.

  • LULUCF sektorit puudutava uuringu tutvustus huvigruppidele ja ajakirjanikele. Infoseminar toimub kell 14-16.

Kolmapäev, 1. september

  • Esmaspäeval ja teisipäeval toimub rahvusvaheline mereprügi ja plastreostuse teemaline ministrite konverents. Konverentsi eesmärk on pidada mitteametlik arutelu ja avaldada oma seisukohti enne UNEA-5 teise osa toimumist. Konverentsi eesmärgiks on mereprügi ja plastreostuse probleemi lahendamiseks loodud globaalselt sidusa strateegia edendamisele hoogu anda ja selles suunas poliitilist tahet suurendada, et tagada tulevikus puhtad mered. Täpsemat teavet konverentsi kohta leiab siit: https://ministerialconferenceonmarinelitter.com/ Digitaalselt osalevad konverentsil ka mereosakonna juhataja Rene Reisner ja nõunik Agni Kaldma ning 2. septembri kõrgetasemelises dialoogis võtab sõna ka minister Tõnis Mölder.

  • Keskkonnaminister Tõnis Mölder osaleb Rohepoliitika juhtkomisjoni esimesel koosolekul.

  • KIKis avaneb kohalikele omavalitsustele mõeldud toetus, et soetada kodude juurde paigutatavaid biojäätmete konteinerid ja kompostreid. Taotlusvoor on avatud kuni 1. novembrini. Toetust jagame heitmekaubanduse kauplemissüsteemi vahenditest ning toetuse töötas välja Keskkonnaministeerium. Lisainfo KIKi kodulehelt.

Neljapäev, 2. september

  • Kell 10 toimub KIKi rohevesiniku kasutuselevõtu toetuse virtuaalne infopäev. Toetust saab taotleda ühistranspordisektoris rohevesiniku kasutuselevõtuks, sh tuleb välja töötada tootmisüksusest, tarnetaristust ja transpordivahendist koosnev ahel. Taotlusi ootame kuni 15. oktoobrini. Toetust jagame heitmekaubanduse kauplemissüsteemi vahenditest ning toetuse töötas välja Majandus-ja Kommunikatsiooniministeerium. Lisanfo KIKi kodulehelt siit.

Reede, 3. september

  • Kell 10 toimub KIKi jäätmete toetusi tutvustav virtuaalne infopäev. KIKis on avatud või avanemas kolm erinevat jäätmete toetust (biojäätmete kompostrite ja konteinerite ost + jäätmetekke vältimine ja korduskasutus ning eterniidi kogumine + jäätmete ringlussevõtt ja ettevalmistamine), millede kohta saab infopäeval ülevaate. Toetust jagame siseriiklikust keskkonnaprogrammist, heitmekaubanduse kauplemissüsteemist ja Euroopa Regionaalarengu Fondist. Lisainfo KIKi kodulehelt siit.

  • Kella 10-13 toimub Erametsakeskuse ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja koostöös veebikeskkonnas Zoom. metsandustoetuste infoseminar.
    Oma osalemise saab kuni 2. septembrini registreerida siin. Lisainfo:
    https://www.eramets.ee/sundmus/metsandustoetuste-infopaev/



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.