Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu toidu- ja veinifestival toimub ohutusreegleid järgides (2021-08-04 07:22:56)


Foto: Maanus Kullamaa

6.-8. augustil südalinnas ja Tammelinna kodukohvikutes toimuval Tartu toidu- ja veinifestivalil on kasvava koroonaohu tõttu kasutusel täiendavad ohutusmeetmed. Muuhulgas peavad veiniala külastajad esitama tervisetõendi, kontrollitakse kauplejate nakkusohutust, degusteerimisi ei toimu, lauad paigutatakse piisava vahemaaga ning turvatöötajad tagavad inimeste hajutatuse.


"Meie eesmärk on hoida Tartu avatud, ent saame seda teha vaid siis, kui ohutusse panustavad kõik osapooled - nii korraldajad, kauplejad kui ka festivali külastajad," rääkis Tartu linnapea Urmas Klaas. "Saabuv nädalavahetus on nii tartlastele kui Tartu külastajatele võimalus tõestada, et vastutustundliku käitumisega saavad sündmused ka edaspidi toimuda," lisas ta.


Saabuval nädalavahetusel Tartu kesklinnas toimuvatele sündmustele on oodatud ainult terved inimesed. Veiniala külastajad peavad enne alale sisenemist esitama kehtiva tervisetõendi vaktsineerimiskuuri läbimise, COVID-19 läbipõdemise või 72 tunni jooksul tehtud negatiivse testitulemuse kohta.


Lisaks on festivali toidualal tagatud inimeste hajutatus, käte desinfitseerimise võimalused ning pühapäevasel Tammelinna kohvikute päeval piiratakse külastajate arvu kodukohvikutes.


Kõiki, kes pole tänaseni veel vaktsineerima jõudnud, ootab Küüni tänaval Tartu Kaubamaja vastas

6.-8. augustil kell 12-20 vaktsineerimisbuss, kus saab kogu nädalavahetuse jooksul ette registreerimata vaktsineerida.


Tartu toidu- ja veinifestival toimub neljandat korda. Lisainfo festivali kohta: www.maitsevtartu.ee.

 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.