Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-07-08 08:02:52)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust. Registreeriti üheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval olevas elukohas tekkis konflikt 27-aastase mehe ja 56-aastase naise vahel. Politsei pidas mehe kinni.

6. juulil teatati, et Lasnamäel Sinimäe tänaval olevas elukohas oli konflikt abikaasade, 40-aastase mehe ja 36-aastase naise vahel. Konflikti juures oli ka laps. Politsei pidas mehe kinni.

6. juulil teatati, et Mustamäel Tammsaare teel olevas elukohas lõi 61-aastane alkoholijoobes mees enda 22-aastast poega pudeliga vastu pead.

Kelmus

5. juulil alustati menetlust selles, et käesoleva aasta 10. juuni paiku helistati 60-aastasele naisele näiliselt Swedbankist ja väideti, et kontolt proovitakse raha üle kanda. Kuna naine Smart-IDd ei kasuta, juhendati ta laadima arvutisse AnyDesk, logima seejärel netipanka ja kinnitama ülekanded PIN-koodiga. Hiljem avastas naine, et tema kontolt on kadunud 3000 eurot.

Harjumaa

Ähvardamine

Ööl vastu 6. juulit teatati, et alkoholi tarvitanud 54-aastane mees ähvardas Lääne-Harju vallas endale tuttavat 38-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtumid piiril

6. juulil soovis Londonisse lennata 1984. aastal sündinud Iraani kodanikust mees, kes oli Eestis viibinud seadusliku aluseta 59 päeva. Mehele määrati rahatrahv 120 eurot ja lubati lennule.

6. juulil viidi läbi illegaalimenetlus 1972. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes 5. juulil pani alkoholijoobes olles toime väärteo ning kel oli ka varasemast kokkupuuteid politseiga. Mehe viibimisaega lühendati, talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

6. juulil soovis Frankfurti lennata 1997. aastal sündinud Eesti kodanikust mees, kes esitas piiriametnikele võltsimistunnustega koroonasertifikaadi. Meest ei lubatud lennule.

LÕUNA PREFEKTUUR


Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. juuli öösel sai politsei väljakutse Tartus Aardla tänavale hoovi, kus 49-aastane mees ähvardas ja lõi 29-aastast naabrinaist. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Vargused

Politseile laekus teade, et umbes nädal tagasi varastati Tartus Pikale tänavale pargitud sõiduautolt katalüsaator. Kahju on 400 eurot.

4. juulil avastati, et Tartus Pikal tänaval on maja eest varastatud lukustatud jalgratas Merida Big Nine. Kahju on 679 eurot.

Politseile laekus teade, et viimaste kuude vältel on Tartus Vaksali tänaval sisse tungitud keldriboksi ja varastatud valge-helerohelist värvi raamiga jalgratas Bottecchia. Kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. juulil teatati politseile, et Narvas Kerese tänaval maja juures ründas 45-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

6. juulil teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänaval maja juurest varastati naise mobiiltelefon Huawei Mate XS, seljakott ja muid esemeid. Esialgne kahju on 2639 eurot.

6. juulil teatati politseile, et Jõhvis varastati töökojast tööriistu. Esialgne kahju on 1640 eurot.

Kelmused

6. juulil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et Sillamäel elavale 69-aastase naisele helistasid end pangatöötajana esitlenud isikud ja ütlesid, et tema kontot üritati häkkida ning seetõttu on vaja tagada konto kaitse. Petturid ütlesid, et nad broneerisid naisele pangas vastuvõtuaja, kuid peab tegutsema kohe. Väidetavalt pangakonto kaitsmiseks paluti naisel sisestada SMART-ID PIN-koodid, mida naine ka tegi. Seejärel kandsid kelmid raha naise kontolt teisele kontole. Kahju on 3400 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. juulil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 19-aastase mehele helistasid end pangatöötajana esitlenud isikud ja ütlesid, et tema kontol on tehtud kahtlaseid tehinguid, mis tuleks blokeerida. Selleks paluti noormehel sisestada SMART-ID PIN-koodid, mida ta ka tegi. Tegelikult oli tegu kelmidega, kes kandsid raha kannatanu kontolt teisele pangakontole. Kahju on 1400 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Järvamaa

Arvutikelmus
6. juulil teatati politseile, et ühe ettevõtte juhatuse liige on omavoliliselt ettevõtte arvelduskontolt teinud makse ühele välismaisele pangakontole. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 700 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab menetlus.

Vargus
6. juulil sai politsei teate, et eelmisel nädalal Türi vallas Türi-Alliku külas varastati kortermaja trepikojast jalgratas. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 300 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
6. juulil teatati politseile, et Pärnus Vanapargi pargis tõukas 66-aastane mees 66-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab menetlus.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.