Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Retked Looduse Omnibussiga (2021-06-29 07:54:42)

Vabanesid 5 kohta 30. juuni ja 1 koht 1.juuli teatriretkedele. Teatriretk Vargamäele Kivirähki etendust " Eesti matus " vaatama Kolmapäeval 30.juuni 2021 ja neljapäeval 01.juuli 2021 Sellele suvel mängitakse A.H.Tammsaare muuseumis Vargamäel viimaseid kordi Andrus Kivirähki etendust "Eesti matus ". Autor Andrus Kivirähk Lavastaja Priit Pedajas Kunstnik Pille Jänes Valguskunstnik Airi Eras Osades Christopher Rajaveer, Marta Laan või Liisa Saaremäel, Kersti Kreismann, Aleksander Eelmaa, Martin Veinmann, Merle Palmiste, Tõnu Oja, Tõnu Kark, Ester Pajusoo Andrus Kiviräha näidend on ühe eesti suguvõsa ja ühe kodutalu lugu. Matused on tänapäeval tihti ainuke koht, kus kõik sugulased kokku saavad. Elustuvad ühised mälestused ja lõkkele löövad vanad kired? Kes lõhub nüüd puud, kes võtab kartuli üles, kes korjab õunad? Mis saab siis kui vanad enam ei suuda ja noored ei enam ei taha, aga töö tahab tegemist, sest aastasadu on eestlane end omal maal tööga tapnud? Mida arvata matustest, mis pulmadeks kipuvad kujunema? Etendusõhtutel on kohapeal avatud kohvik. Buss väljub Rahvusraamatukogu eest kell 16.50 . Tagasi Tallinnas kell 23.15 Sõidu hind koos teatripiletiga 39 eurot. Palume registreerida e-posti teel retked@looduseomnibuss.ee. Vajalik täpne nimeline registreerimine. Info telefonil 5647 6297. Saadame kinnituse ja arve. PALUME REGISTREERIDA ENNAST JUHUL KUI OLETE OMA SÕIDUSOOVIS KINDEL! Retk toimub koostöös Loodussõprade Seltsiga. Looduse Omnibussi ettevõtmisi toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus. Jälgime nii bussisõidul kui ka teatris ohutusreegleid ja Terviseameti nõudeid ning soovitusi.


*********************************

Retk Hiiumaale, Kassarisse ja läbi mere Kaevatsi laiule

Laupäev 03.juulil 2021

Laupäeval sõidame Hiiumaale.Teeme üheskoos matka Sarvemaalt läbi Kaevatsi laiule. Meri ulatub põlvini. Hiiumaalt laiuni on üks kilomeeter. Kaevatsi laiult tulles peatume Pühalepa kiriku ja Suuremõisa lossi juures ning Käinas, kus meid ootab Rannu pubis lõunasöök. Pärastlõuna veedame Orjakul ja Kassaris. Orjakul külastame taasavatud linnutorni ning vaatame seal 01.07.2021 avatud näitust "Meri mõõdab maad".

Meie Hiiumaa matka juht ja näituse looja Tiit Leito esitleb seal ka oma uut raamatut "Meri räägib tuulte keeles". Raamatut saab ka soodsalt osta.

Linnutornis saab vaadelda linde ning näha saab kormorani kolooniat lahel.

Kassaris imetleme kauneid maastikke ning kõigil võimalus taas suplema minna.

Suvepäeva Hiiumaal juhib looduskaitsja Tiit Leito.

Buss väljub Rahvusraamatukogu eest kell 7.50 . Tagasi Tallinnas kell 22.00

Sõidu hind koos lõunasöögiga 50 eurot, kooliõpilastele 30 eurot

Palume registreerida e-posti teel retked@looduseomnibuss.ee. Vajalik
täpne nimeline registreerimine. Info telefonil 5647 6297. Saadame kinnituse ja arve.

PALUME REGISTREERIDA ENNAST JUHUL KUI OLETE OMA SÕIDUSOOVIS KINDEL!

Looduse Omnibussi ettevõtmisi toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Jälgime nii bussisõidul kui ka retkel ohutusreegleid ja Terviseameti nõudeid ning soovitusi.



Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.