Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti pühadeaegsed sündmused (2021-06-28 08:19:29)


Möödunud pühadel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 115 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust (kuus eluruumidest). Registreeriti 17 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus kaks ja sai vigastada 16 inimest. Tabati 138 alkoholi- ja kuus narkojoobes sõidukijuhti.

Eestist saadeti välja kaks inimest. Tuvastati viis piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist ning kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumised

22. juunil teatati, et Kesklinna linnaosas Kuninga tänaval lõi 54-aastane mees 51-aastast meest, millega tulemusel tundis kannatanu füüsilist valu. Politsei pidas 54-aastase mehe löömises kahtlustatavana kinni.

23. juunil teatati, et Kristiines Endla tänaval kaklesid mitu meest. Kiirabi toimetas haiglasse 38-aastase mehe, politseinikud pidasid kinni 34-aastase mehe ja 22-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

22. juunil teatati, et Kesklinna linnaosas Ahtri tänaval kaklesid 31-aastane ja 26-aastane mees. Politsei pidas 31-aastase mehe kinni.

22. juunil teatati, et Kesklinna linnaosas Lastekodu tänaval tekkis konflikt alkoholi tarvitanud meeste vahel. Konflikti käigus lõi 57-aastane mees kannatanut, mille tulemusena tundis kannatanu füüsilist valu ning tal tekkisid vigastused. Politsei pidas 57-aastase mehe löömises kahtlustatavana kinni ning kannatanu toimetati kainenema.

22. juunil teatati, et Haabersti linnaosas Astangu tänaval korteris lõi 28-aastane alkoholi tarvitanud mees endale tuttavat 56-aastast naist, mille tulemusena tundis kannatanu füüsilist valu. Politsei toimetas mehe kainenema.

22. juunil teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Sitsi tänaval korteris lükkas 27-aastane mees enda elukaaslast, mille tulemusena tundis 29-aastane naine füüsilist valu ja tal tekkis vigastus. Kodus viibis ka alaealine laps. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopliranna tänaval on tekkinud konflikt 81-aastase naise ja 88-aastase mehe vahel.

23. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kaluri tänaval lõi 32-aastane mees 40-aastast meest. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Kiirabi kontrollis kannatanu vigastused.

23. juunil teatati kaklusest Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval. 36-aastane mees toimetati kiirabi poolt haiglasse ja 41-aastane mees politseinike poolt kainenema.

23. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Sirbi tänaval majas ründas 34-aastane mees oma 34-aastast elukaaslast. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Kiirabi toimetas naise haiglasse. Politseinikud pidasid mehe kinni.

23. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Nisu tänava lõi seni tuvastamata mees 45-aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse kontrolli.

24. juunil teatati politseile, et Lasnamäel lõi 26-aastane alkoholijoobes mees bussipeatuses endale tundmatut 18-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

24. juunil teatati politseile, et Kristiines Järve tänaval olevas elukohas oli konflikt elukaaslaste, 21-aastase naise ja 20-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi.

24. juunil teatati politseile, et Kesklinnas Harju tänaval tekkis konflikt 27-aastase ja 31-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati vigastusi.

24. juunil teatati politseile, et Kesklinnas Suur-Kloostri tänaval läks 46-aastane mees kallale enda endisele elukaaslasele, 52-aastasele naisele ja lõi teda käega vastu pead. Politsei pidas mehe kinni.

24. juunil teatati politseile, et Pirital Hiie põigus asuvas elukohas läks 40-aastane mees kallale enda abikaasale, 45-aastasele naisele ja tekitas talle füüsilist valu. Konflikti ajal olid kodus ka lapsed. Politsei pidas mehe kinni.

24. juunil teatati politseile, et Lasnamäel Kivimurru tänaval olevas elukohas läks 40-aastane naine kallale enda emale, 63-aastasele naisele. Politsei pidas 40-aastase naise kinni.

Vargus

23. juunil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel varastati trepikojast kaks jalgratast. Kahju 1070 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. juunil teatati, et Anija vallas lõi 50-aastane mees enda elukaaslast, 50-aastast naist. Politsei pidas mehe löömises kahtlustatavana kinni.

24. juunil teatati politseile, et Saue vallas Kaasiku külas läksid seni tuvastamata mehed kallale 49- ja 46-aastasele mehele ja tekitasid neile kehavigastusi. Kiirabi viis 49-aastase mehe haiglasse.

24. juunil teatati politseile, et Maardus Veeru tänaval olevas elukohas oli konflikt abikaasade, 26-aastase mehe ja 31-aastase naise vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

23. juunil teatati, et Tammeneeme külas varastati üle tuhande tänavakivi. Kahju 400 eurot.

Juhtumid piiril

22. juunil lõpetati ennetähtaegselt viisaga lubatud viibimisaeg, lühendati seda ühekordselt ja koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 10 päeva jooksul 1974. aastal sündinud Ukraina kodaniku kodanikule, kuna ta pani toime varavastase süüteo. Samuti kohaldati naisele sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

24. juunil viidi läbi illegaalimenetlus 1996. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes mullu veebruaris Eestisse külla saabus. Tänavu mais lõpetas mehe viisa kehtivuse ning lisaks on ta kahel korral jäänud vahele liikusrikkumistega. Mees töötas Eestis ka ühes kullerifirmas, kus töötamine ei olnud registreeritud. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati kolmeks aastaks sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. juunil sai politsei väljakutse Tartus Jaama tänavale, kus olid omavahel rüselema läinud naine ja mees. Politsei pidas 42-aastase joobes mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis esiti Tartu vanglasse kainenema. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Politseile laekus teade, et ööl vastu 13. juunit varastati Tartus Vaksali tänava jalgrattahoidjast Scott ratas. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

23. juunil sai politsei väljakutse Otepää valda Nüplu külla, kus oli löödud 27-aastast meest, kes tervisekontrolliks traumapunkti pöördus. Kuriteos kahtlustatavana pidas politsei kinni 19-aastase noormehe. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. juuni varahommikul teatati, et Võru vallas puhkes ühise alkoholi tarvitamise käigus naise ja mehe vahel tüli, mis päädis kaklusega. Rüseluses viga saanud 32-aastase naise toimetasid meedikud tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas mehe kinni ning viis kainenema.

Juhtumid piiril

23. juunil kontrollisid piirivalvurid Alutaguse vallas Rannapungerja kandis liikunud jetti ning avastasid, et selle juht on joobes. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning talle koostati rikkumise eest väärteoprotokoll.

23. juunil avastas piirivalve radarivaatleja järvistul piirirežiimi rikkumise ühe mootorpaadi poolt. Alus ja selle kapten peeti kinni ning kutsuti menetlustoiminguteks piirivalvekordonisse.

23. juunil kella 18.35 ajal helistas 58-aastane Setomaa mees piirivalvuritele ning andis teada, et on purjus ja tahab autoga sõitma minna. Teatele reageerinud piirivalvepatrull leidis mehe. Onneks viimane autorooli istunud ei olnud, ent kuna mees oli lisaks purjus peale ka agressiivne nii ümbritseva kui ka ametnike suhtes, siis toimetati mees edasise ohu tõrjumiseks Võru arestimajja kainenema.

24. juunil avastasid piirivalvurid Pabra järvel patrullides seitse unda. Neis olnud kalad lasti tagasi vette ning unnad toimetati keskkonnainspektsioonile üleandmiseni piirivalvekordonisse.

24. juunil kontrollisid Mustvee piirivalvurid järvel liikunud aluseid ning avastasid, et üks enam kui kilomeetri kaugusele triivinud aluse kapten ei olnud järvele väljumist nõuetekohaselt registreerinud. Paadijuhile tehti hoiatus ning selgitati piiriveekogul liikumisele seatud nõudeid.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. juunil teatati politseile, et Tapa vallas ründas majas 46-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. juunil teatati politseile, et Narvas A. Daumani tänaval korteris lõi 47-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

23. juunil teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil korteris lõi 39-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

23. juunil teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel korteris ründas 46-aastane mees oma ema, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Keskalleel löödi 25-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Puru teel ründas 37-aastane mees teist meest, kes sai viga. Politsei pidas 37-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

24. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Pähklimäe tänaval maja juures rünnati 44-astast meest. Kannatanu toimetati haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. juunil teatati politseile, et Narva-Jõesuus maja juures löödi 21-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. juunil teatati politseile, et Narvas Linda tänaval korteris ründas alkoholijoobes 42-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

24. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja alleel maja juures lõi 48-aastane naine meest. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ähvardamised

22. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et Narvas Tallinna maanteel korteris ähvardas 34-aastane mees naist vägivallaga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22. juunil teatati politseile, et Kiviõlis Viru tänaval kortermaja trepikojas ähvardas mees 27-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

24. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Vahtra tänaval varastati kortermaja korterist mobiiltelefon Samsung Galaxy A70 ja ventilaator. Kahju on umbes 380 eurot.

Juhtumid piiril

21. juunil õhtul jättis 1994. aastal sündinud paadijuht enda tagasituleku Narva jõelt Narva kordonis registreerimata. Mehele määrati rahatrahv 200 eurot.

23. juunil jättis 1975. aastal sündinud paadijuht enda tagasituleku Narva jõelt Narva kordonis registreerimata. Mehele määrati rahatrahv 200 eurot.

23. juunil pärastlõunal avastasid piirivalvurid Vasknarva rannas piirivööndis lendava drooni, mis kuulus 1992. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikule. Kuna mehel puudus luba drooni lennutamiseks piiriäärsel alal, määrati talle piirirežiimi rikkumise eest 100-eurone trahv.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus
22. juunil teatati politseile, et viimase poole aasta jooksul on Kärdlas korterist varastatud kullast vääriskiviga sõrmus ja Nike jalatsid. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 550 eurot.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised
22. juunil sai politsei teate, et Haapsalus aiamaal tekkinud sõnavahetuse käigus lõi 33-aastane mees oma tuttavat 60-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 33-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

24. juunil teatati politseile, et Haapsalus Tallinna maanteel lõi seni tuvastamata isik 22-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. juunil sai politsei teate, et Martna osavallas keldriboksis ründas 30-aastane mees oma tuttavat, kes sai viga.

Pärnumaa

Vargus
23. juunil teatati politseile, et varem vargusi toime pannud 41-aastane mees varastas Pärnus Riia maanteel poest alkoholi ning tarbe- ja toidukaupa. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

24. juunil sai politsei teate, et ööpäeva jooksul on Kilingi-Nõmmel Laada tänava elamust varastatud sülearvuti Dell. Vargusega tekitatud varaline kahju on ligi 300 eurot.

Ähvardamine
23. juunil teatati politseile, et Tori vallas Sindis ähvardas 63-aastane mees suusõnaliselt oma naist.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised
23. juunil teatati politseile, et Rapla maakonnas Kuimetsa kandis lõi 50-aastane mees oma tuttavat 38-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. juunil sai politsei teate, et Rapla maakonnas elamus tõukas 38-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

24. juuni hommikul sai politsei teate, et Rapla maakonnas Kohilas eramajas tõukas 52-aastane mees oma 48-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.