Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tiit Resid: Vaktsineerimispassga saab reisida paljudesse riikidesse (2021-06-22 08:44:20)
 

Vaktsineerimispass avab reisimise võimalused Euroopasse

Pea kõik Euroopa riigid avanevad reisimiseks. Juulis peaks olema avatud ka kõik vaatamisväärsused. Euroopa Liidus hakkab 01.07 kehtima ühtne vaktsineerimispass. Reisimiseks on siiski vajalik vaktsineerimispass või vahetult enne reisi tehtud viiruse negatiivne test. Seega, kel reisimine plaanis, siis vaktsineerimine tagab teile muretu reisimise. Vaktsineerimispassi saab alla laadida oma digiloost elektroonilisel kujul või välja printida paberkandjale.
Reisi tellinutele anname teavitusi, mida tuleb teha ja kuidas peab käituma.



Lätimaa eri paigad

Reisid Lätimaa eri piirkondadesse
IDA-LÄTIMAA Latgale ja Vidzeme 09 - 11. juuli 2021 Soodushind: 250.- €

LÄTIMAA: Riia-Rundale-Ventspils28-30. juuli 2021 Soodushind al. 195

RETK LÄTIMAA RANNIKUALADELE30.07-02.08.2021 Soodushind al 250.- €

Vaata lisa



LEEDU ja LÄTI SUURSUGUSED LOSSID ja Pakruojo Dvarase mõisa lillefestival

13-16 juuli 2021 Soodushind al 295.- €

Kui Lätis ja Eestis on rohkesti baltisakslaste ja vene valitsejate rajatud losse ja mõisasid, siis Leedumaa on täis oma valitsejate suursuguseid losse. Tutvume nendest uhkematega. Samal ajal toimub Pakruojo Dvarase mõisa pargis lillefestival, mille puhuks istutatakse üle 2 miljoni lilletaime. Kõike seda ilu saab pargis jalutades imetleda.
Vaata lisa



Keiserlik Viin

Lennureis. 23 - 26. juuli 2021 Soodushind al. 690.- €
Keiserlik Viin on sajandeid olnud Euroopa keskpunkt: linn, mida ülistati ja kuhu igatseti. Viin on segu uuest ja vanast, mis moodustavad kokku ühe suure ja väga põneva terviku. Ta on maailmakuulsate heliloojate kodulinn. Viinlased oskavad nautida muusikat ja kunsti, kohvi, parke ja aedu, pidusid, eri ajastute arhitektuuri, mineviku hiilgust, kaasaegset disaini, raha ja luksust. Ja seda kõike on siin palju.
Vaata lisa

Pariis - Pariis

13 - 16. august 2021 Soodushind: 720.- €
Giidiks Sirje Lefebvre.
Pariis on valguse ja pimeduse linn - lakkamatu revolutsiooni ja taasleiutamise paik, mis on kahe tuhande aasta vältel meelitanud oma kihavatele tänavatele kõige kõrgemate ideaalide ja kõige madalama moraaliga inimesi. Pariis on oma pikas ja avaras loos olnud vaheldumisi vangla, paradiis ja nägemus põrgust. Samuti on teda kirjeldatud kui ilusat naist, nõida ja deemonit. Armastus on nii Pariisi müüdis kui ka tegelikkuses kesksel kohal, kuid selsamal kohal on ka toit, naps, mood, raha, sõda, kunst ja…
Vaata lisa


Leedu ringreis

04 - 07 august 2021 Soodushind: 270.- €
Kuigi Leedu pannakse alatihti ühte punti Läti ja Eestiga, erineb Leedu oma kahest põhjapoolsest naabrist tunduvalt. Leedu oli suur vallutaja ja hiilgeaegadel ulatus leedulaste riigipiir Läänemerest Musta mereni. Vilnius, eriti selle võrratu vanalinn, on enamike Leedu külastajate meelispaik ja seda täiesti väljateenitult. Vanalinna ajaloomälestiste pärand seljatab mujal Leedus asuvad mälestised. Kaunas on Leedu kunagine pealinn, Neringa poolsaar on ainulaadne looduslik vaatamisväärsus kogu Euroopas. Palanga on üks omapärasem puhkuseveetmise koht koos oma erakordselt kireva peatänava ja ööeluga.
Vaata lisa

Ungari ringreis

17 - 21. august 2021 Soodushind: 775.- €
Giidiks võrratu Kristi Valk
Ungari on ju üks pisike riigike. Ühest küljest vastab see muidugi tõele, kuid teisalt saab ju kõik vaid lähedalt vaadatuna selgemaks! Suurlinna kära ja rahulik maamiljöö, metsloomi täis põlismetsad ja kalarikkad veekogud, täielik rahu ning pidev sebimine. Ungari asub otse Euroopa keskel, jäädes paljude riikide vahetusse lähedusse ja on seepärast ideaalseks puhkepaigaks nii elunautijatele, kui ka neile, kes soovivad mõnusalt aega veeta ja natuke aega maha võtta!
Vaata lisa

Läbi ajaloolise Kreekamaa

18-24.09.2021 Soodushind: 1100.- €
Reisijuhiks ja vestluste läbiviijaks on teoloogiadoktor ja professor Arne Hiob
Kreeka on ülipõneva ja põhjatu ajalooga riik. Siin on legende ja vaatamis- ja kultuuriväärtusi, mis ulatuvad poliitikast, kunstidest ja sportmängudest jumalateni. UNESCO maailmapärandi nimekirja kuuluvaid vaatamisväärsusi on koguni 18.
Vaata lisa



Ahvenamaa

Läbi Ahvenamaa saarestiku
03 - 06. august 2021 Soodushind: al 360.- €
Ahvenamaa 6500 saart moodustavad maailma ühe ilusaima saarestiku. Ahvenamaa reis on kui nostalgiline teekond aastakümnete taha. Saartel on valitsenud nii Rootsi kuningad kui Vene tsaarid. 1921. aastast kuuluvad Ahvenamaa saared autonoomse piirkonnana Soome riigi koosseisu. Ahvenamaalastel on oma parlament, oma lipp, oma margid. Ahvenamaa 20 000 alalist elanikku räägivad emakeelena rootsi keelt.
Vaata lisa - kruiis
Vaata lisa - ringreis



Odessa

13 - 16. september 2021 Soodushind: 725.- €
Musta mere pärl Odessa ootab tutvuma kauni arhitektuuri ja ilusate randadega. Odessa ei ole lihtsalt Ukraina linn - see on omaette kultuuri ja rahvaga legendaarne sadam ja puhkusekoht, mis on juba üle 200 aasta inspireerinud poeete, dissidente, ärimehi, seiklejaid ning ka lihtsalt päikese ja plaaži nautijaid. Linnale pani 1794. aastal alguse Katariina Suur, kes mõistis, et Vene impeerium vajab sadamat Musta mere ääres.
Vaata lisa

Tiit-Reisid OÜ
Tatari-6, Tallinn; Sadama 13, Kärdla

tallinn@tiitreisid.ee , hiiumaa@tiitreisid.ee

Tel. 6623762

Allikas: Tiit Reisid OÜ teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.