Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Head tulemused jäätmeveoreidil - ei avastatud ühtegi rikkumist (2021-06-21 08:08:18)


Jäätmeveoreid Tallinna vanasadamas juuni 2021

17. juunil tegid Keskkonnaameti järelevalveosakonna inspektorid koos Maksu- ja Tolliameti töötajatega Tallinna Vanasadamas järjekordse kontrollreidi riikidevahelise jäätmeveo nõuetest kinnipidamise kontrollimiseks.

Reidi käigus kontrolliti 18 Soomest saabunud veokit, millest kuue puhul oli tegu jäätmeveostega. Kõik kontrollitud jäätmed vastasid väljastatud riikidevahelise jäätmeveo lubadele.

"On hea meel tõdeda, et reidil suuri rikkumisi ei tuvastatud. Kontrolli tulemusena tuli teha vaid mõned märkused dokumentide vormistamise kohta. Oleme viimasel kahel aastal oluliselt suurendanud riikidevaheliste jäätmevedude kontrollimiseks etteteatamata reidide arvu ja kontrolli tulemusena on veonõuetest kinnipidamine paranenud," ütles Keskkonnaameti järelevalveosakonna Harjumaa büroo juhataja Tarmo Tehva.

Jäätmete sissevedu ja edasine käitlus peab toimuma kooskõlas seadusega, et hoida ära jäätmete sattumine valesse kohta või käitlemisõigust mitteomavate isikute kätte.

Kontrollid jätkuvad ka edaspidi. Riikidevaheline jäätmevedu on üks nendest teemadest, mille järelevalvele Keskkonnaamet lähiaastatel rohkem tähelepanu pöörab.



Allikas: Keskkonnaameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.