Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 24. nädala eelinfo (2021-06-14 08:13:14)

Esmaspäev, 14. juuni

· 14.‒15. juunil toimub Lissabonis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu mitteametlik kohtumine, mille teemaks on toidusüsteemid, nende innovatsioon ning looduslike ressursside majandamine. Eestit esindavad kohtumisel maaeluminister Urmas Kruuse, Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban. Lisainfo Euroopa Liidu Nõukogu kodulehel.

  • Maaeluministeeriumi maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik ja kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osalevad Riigikogu maaelukomisjoni ja keskkonnakomisjoni ühisistungil, kus arutatakse Eesti Erametsaliidu, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja, Eestimaa Talupidajate Keskliidu, Eesti Jahimeeste Seltsi ja Liivi Lahe Kalanduskogu algatatud maa- ja rannarahva pöördumist.

  • 14.‒18. juuni toimuval ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni 42. istungjärgul teeb maaeluminister Urmas Kruuse videopöördumise, kus rõhutab tervist toetava toitumise, teadussaavutuste kasutuselevõtu ja tõhusa koostöö tähtsust. Lisaksministrile osalevad konverentsil Roomas asuva Eesti suursaatkonna majandusnõunik Anne Mardiste ja Maaeluministeeriumi välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunikud Kai Kasenurm ja Galina Jevgrafova.

Teisipäev, 15. juuni

  • Maaeluministeeriumi õigusosakonna juhataja Geir Veski, siseauditi osakonna juhataja Margit Krieger, maaelupoliitika ja analüüsi osakonna maamajanduse ja konkurentsipoliitika büroo nõunik Taavi Kurvits ning ministri nõunik Anti Haugas osalevad Riigikogu maaelukomisjoni veebiistungil Riigikontrolli kontrolliaruande "Kriisilaenude menetlus Maaelu Edendamise Sihtasutuses" tutvustusel.

Kolmapäev, 16. juuni

  • Kell 8.30 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjoni avalikul istungil, mille päevakorras on Riigikontrolli kontrolliaruande "Kriisilaenude menetlus Maaelu Edendamise Sihtasutuses" arutelu.

  • Maaeluminister Urmas Kruuse külastab aasta küla kandidaati Kirepi küla.

  • Kell 16 kohtub maaeluminister Urmas Kruuse ja Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann koos Keskkonnaministeeriumi kolleegidega Peipsi Piirkonna Ettevõtete ja Ettevõtjate Kalurite Liidu ning Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu esindajatega, et arutada ühiselt Peipsi kalanduse teemasid.

Neljapäev, 17. juuni

  • Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

  • Kell 10 osaleb Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu korralisel koosolekul Keavas, kus esitab ettekande Euroopa Liidu ühisest põllumajanduspoliitikast.

Reede, 18. juuni

  • Kell 15 osaleb Maaeluminister Urmas Kruuse Eesti Vabaõhumuuseumi Kolu Kõrtsis algaval külade suurpäeval, kus kuulutatakse välja 2021. aasta küla. Üritust korraldab Eesti Külaliikumine Kodukant koostöös Maaeluministeeriumiga. Aasta küla võistlus toimub üheksandat korda ning seekordne võitja selgub hindamiskomisjoni otsuse ja rahvahääletuse tulemuste põhjal. Põllumajandusuuringute Keskuse maaelu võrgustikutöö osakond teeb auhinnatseremoonialt otseülekande oma YouTube'i-kanalis.

  • Maaeluministeeriumi kalamajandusosakond tutvustab kalanduspiirkondade algatusrühmadele muudatusi, mis on plaanis teha kutselise kalapüügiga seotud andmete esitamise korras.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.