Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
MAAELUVÕRGUSTIK: Võrgukiri nr 12 (483) (2021-06-10 07:43:03)

Suvekuudel ilmub Võrgukiri neli korda - 9. juunil, 7. juulil, 4. ja 18. augustil!

 


FOOKUSES: Eestis levinud nälkjad ja nende tõrjumise meetmed


26. mail korraldas Maaeluvõrgustik veebiseminari teemal "Eestis levinud nälkjad ja nende tõrjumise meetmed". Teema olulisust näitab viimasel ajal sotsiaalmeedias ja ajakirjanduses laialt levinud postitused ja artiklid ning kindlasti ka veebiseminaril osalenud inimeste hulk.

Veebiseminar oli suunatud hobiaednikele, aednikele, põllumajandustootjatele ja kohalikele omavalitsustele. Veebiseminar on ka järele vaadatav Maainfo YouTube kanalilt.

Loe edasi >>


MTÜ PARTNERID ja MTÜ VIRUMAA MAHETOOTJAD: Mahetooraine Põhja-Eesti toidukultuuris


Peaaegu kõikides kultuurides tähistatakse elu tähtsündmusi söömaajaga. Söömine on nii ilmalike kui religioossete rituaalide põhiosa ja ka igapäevase elu alustala. Söök hoiab ihu ja hinge koos.

Kvaliteetsest toorainest saab väärtuslik söök, mis omakorda tagab ainulaadse naudingu. Toidu valmistamine on tohutu mängumaa ja mida sügavamale selle peensustesse süveneda, seda kindlamalt tõded kui palju on veel avastada.

MTÜ Partnerid ja MTÜ Virumaa Mahetootjate ühisprojekti käigus viidi 2017. a novembrist kuni 2019. a detsembrini läbi erinevaid töötubasid Põhja-Eestile omase kohaliku tooraine kasutamise tutvustamiseks, sihtgruppide teadlikkuse tõstmiseks ning uute maitsete katsetamiseks. Koolitustel saadud teadmistest ning katsetatud retseptidest koostati 2020. aasta algul väike retseptivihik.

Loe edasi >>

Võrgukirja saab edasi lugeda lingile klikates: Võrgukiri

Allikas: Maainfo.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.