Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala info (2021-06-07 08:23:39)

Esmaspäev, 7. juuni

· 7.-13. juunini on EE ookeaninädal mitmete online-üritustega:
https://www.oceanweek.eu/


Teisipäev, 8. juuni

· Minister Tõnis Mölder kohtub Jõelähtme vallavanema Andrus Umbojaga ja külastab Linnamäe hüdroelektrijaama.

· Kell 14 algab roheideede konkursi Negavatt VIII hooaja superfinaal. 113-st ideest lõppu jõudnud üheksa meeskonda kohtuvad žüriiga, et tõestada, et just nemad on väärt konkursi peaauhinda 10 000 eurot. Avalikkus saab meeskondadele kaasa elada KIKi kodulehe ning KIKi ja Negavati sotsiaalmeediakanalite vahendusel. Võitjad kuulutatakse välja kell 17.45. Täpsema info meeskondade ja superfinaali kohta leiab KIKi kodulehelt.

· Teisipäeval tähistatakse ülemaailmset maailmamere päeva. Täpsem info: https://worldoceanday.org/
Maailmameri, millest suurema osa moodustavad ookeanid, katab pea 70% meie planeedi pinnast ja moodustab ligi 97% kogu maapinna peal olevast veest. Maailma meredes on vett umbes 1,3 miljardit kuupkilomeetrit.

· Teisipäeval ja komapäeval toimuvad Hiiumaal Kassaris rannaniitude taastamise infopäevad, mis on mõeldud Hiiumaa rannaniitude maahooldajatele ja maaomanikele, kelle alad jäävad liigikaitseliselt olulistele projektis Loodusrikas Eesti välja valitud piirkonda.



Kolmapäev, 9. juuni

· Keskkonnaminister Tõnis Mölderil on interaktiivne kohtumine avaliku ühispöördumise "Kõrgendatud avaliku huviga (KAH) metsad vajavad kestlikku ja elukeskkonda säilitavat majandamiskokkulepet" allakirjutanutega.


· Toidujäätmete tekke vältimise ja toiduannetamise edendamise infopäev huvirühmadele (Teamsis).


Neljapäev, 10. juuni

· Luxembourgis toimub füüsilise kohtumisena keskkonnanõukogu. Päevakorras on patareide ja akude jäätmekäitluse määruse eduaruanne, EL kliimamuutustega kohanemise strateegia nõukogu järelduste kinnitamine ning nullsaaste tegevuskava arutelu. Lisaks tutvustab Eesti kui korraldaja sügisel toimuvat piirivete konventsiooni osaliste 9. kohtumist. Eestit esindab kohtumisel keskkonnaminister Tõnis Mölder.


· Koguneb tuumaenergia töörühm. Päevakorras on töörühma töökorra kinnitamine, töörühma teekaardi, ajakava ja ülesannete jaotuse arutelu.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.