Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-06-03 08:09:56)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 58 varavastast kuritegu, sealhulgas 41 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada viis inimest. Tabati viis alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vargused

1. juunil teatati politseile, et Rotermanni tänaval asuvale jalgrattakinnituskohale lukustatud jalgratas on varastatud. Kahjusumma 700 eurot.

1. juunil teatati politseile, et Tuulemaa tänaval asuva kaupluse juurde lukustatud jalgratas on varastatud. Kahjusumma 400 eurot.

1. juunil teatati politseile, et Sõpruse puiesteel asuva kortermaja trepikojast on varastatud jalgratas. Kahjusumma 350 eurot.


Juhtum piiril
1. juunil kontrollisid Põhja prefektuuri ametnikud Tallinnas asuvat maja, kust leiti 1994. aastal sündinud Ukraina kodanikust mees, kes töötas Eestis ebaseaduslikult. Tema viibimisaeg lõpetati ning talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks, samuti sissesõidukeeld kolmeks kuuks. Samas majas viibis 1989. aastal sündinud Ukraina kodanikust mees, kes viibis Eestis ebaseaduslikult ühe kalendripäeva. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ja sissesõidukeeld kolmeks kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
1. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et pühapäeval siseneti Järva vallas ehitusjärgus majja, kust varastati tungraud.

Raplamaa

Vargus
1. juunil teatati politseile, et Raplas Tallinna maanteel varastas 48-aastane mees kauplusest alkoholi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus

1. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tamsalus elava naise mobiiltelefonile saabus teade palvega sisestada Smart-ID koodid. Pärast seda, kui naine seda tegi, võeti tema nimele laenu ja tehti tema nõusolekuta ülekandeid teisele kontole. Kahju ning juhtunu täpsemad asjaoludon selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

1. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Kreenholmi tänaval maja juures löödi 33-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1. juunil teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil korteris lõi 41-aastane mees oma endist elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ridaküla tänaval korteris ründas 46-aastane mees oma ema, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

1. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja alleel korteris lõi 44-aastane mees oma tütart, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

1. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Kreenholmi tänaval korteris ähvardati 35-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

1. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Rahu tänaval maja keldrist varastati kaks jalgratast Classic. Kahju on umbes 700 eurot.

1. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Puru teel möödus 34-aastane mees kaupluse kassadest kauba eest tasumata. Kahju on umbes 70 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

1. juunil teatati politseile, et Kiviõlis kasutas 25-aastane mees sõiduautot ilma omaniku loata. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.