Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikool kutsub huvilisi virtuaalsele sisseastumise infopäevale (2021-05-31 08:47:54)


Kolmapäeval, 2. juunil kell 11 toimub Tartu Ülikooli virtuaalne sisseastumise infopäev, kus ülikooli esindajad räägivad sisseastumise korraldusest ning üliõpilased jagavad õppimisel ja erialavaliku tegemisel saadud kogemusi.

Infopäev toimub otseülekandena Worksupi veebiplatvormil ja osalemiseks tuleb end registreerida. Nii enne üritust kui ka otseülekande ajal on võimalik esitada küsimusi.

"Soovime infopäeval julgustada noori oma haridusteekonda jätkama ja toetada neid, kes ei ole erialavalikus veel kindlad," selgitas ürituse eestvedaja, Tartu Ülikooli turundusspetsialist Mariana Tulf. Tema sõnul ootab tulevasi üliõpilaskandidaate ees inspireeriv päev kasulike nõuannetega, mis aitavad enesekindlamalt ülikooli kandideerida ning tudengieluks valmistuda.

Infopäeval räägitakse vastuvõtust ja jagatakse soovitusi teadlikumaks eriala valimiseks. Lisaks tutvustatakse täpsemalt sisseastumise tingimusi: milline on ajakava, kes saab ülikooli astuda eritingimustel, millal teeb ülikool vastuvõtuotsused ning mida tuleb tänavusel sisseastumisperioodil silmas pidada.

Tudengid arutlevad ülikoolis õppimise ja sobiva eriala leidmise üle, meenutavad oma sisseastumisaega ja räägivad senistest õpingutest. Karjäärinõustaja annab soovitusi, kuidas eriala valides õige otsuseni jõuda, kust otsida asjakohast infot ning kellelt küsida nõu.

Tartu Ülikooli nõustamiskeskuse karjäärinõustajad pakuvad veebi vahendusel terve päeva kestel 30-minutilist isiklikku nõustamist, et aidata õpilastel valida just õige eriala. Nõustamisele tuli ette registreeruda ja praeguseks on kõik vabad ajad broneeritud.

Täpsema ajakavaga saab tutvuda ülikooli kodulehel ning asjakohane info kajastub infopäeva Facebooki lehel.

Allikas: Tartu Ülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.