Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2021-05-25 08:14:36)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 124 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust (sõidukeist üks). Registreeriti 16 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 18 inimest. Tabati 77 alkoholijoobes sõidukijuhti ja kuus narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati kaks sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja neli inimest. Registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

21. mail teatati politseile, et Haaberstis Haabersti tänaval läks seni tuvastamata mees kallale 52-aastasele mehele.

21. mail teatati politseile, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas kaupluses ründas seni tuvastamata mees poe töötajat, 28-aastast naist ja tekitas talle valu.

22. mail teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval ründas alkoholijoobes 29-aastane mees oma elukaaslast, 19-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

22. mail teatati, et Kesklinnas Proksi tänaval ründas alkoholijoobes 26-aastane mees talle tuttavat 58-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

22. mail teattai, et Lasnamäel Mahtra tänaval ründas 33-aastane mees 44-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

22. mail teatati, et Mustamäel Mustamäe teel korteris lõi 34-aastane mees oma elukaaslast, 37-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

22. mail teatati, et Kristiines Haigru tänaval korteris tekkis konflikt elukaaslaste, 56-aastase mehe ja 56-aastase naise vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

22. mail teatati lähisuhtevägivallast Pae tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 41-aastane mees kallale 43-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mõlemad konflikti osapooled olid raskes joobes ning tüli juures viibis ka väike laps, kes toimetati turvalisse kohta. Mees peeti kinni.

Vargused

22. mail teatati, et Piritalt Pune teelt on varastatud sõiduki Audi A7 mõlemad peeglid. Vargusega tekitati varalist kahju summas 2000 eurot. Lisaks on auto paremale uksele tekkinud kriimustus, millega tekitati kahju 1500 eurot.

22. mail teatati, et Piritalt Vahulille teelt on sõidukilt Mercedes-Benz varastatud mõlema küljepeegli klaasid. Kahju kokku umbes 1000 eurot.

22. mail teatati, et Piritalt Pune teelt varastati sõiduauto Lexus küljepeeglid. Kahju umbes 600 eurot.

22. mail teatati, et Piritalt Metsakooli teelt varastati sõiduki Porsche küljepeegli klaasid. Kahju ligikaudu 300 eurot.

22. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval on varastatud restorani päikese- ja vihmavari. Kahju 600 eurot.

22. mail teatati, et Piritalt Lükati teelt on varastatud sõiduki BMW ja Mercedes-Benzi küljepeeglite klaasid. Kahju on selgitamisel.

23. mail teatati, et Piritalt Karukella teelt on varastatud sõiduki Lexus mõlemad küljepeeglid. Kahju on selgitamisel.

23. mail teatati, et Betooni põik tänaval asuvast hoovist varastati sõiduautode Opel ja Ford katalüsaatorid ning bussi aku. Kahjusumma ligikaudu 1000 eurot.

23. mail teatati, et A. H. Tammsaare teel asuvast toidukauplusest varastati erinevat kaupa. Kahjusumma üle 800 euro. Kahtlustatavana peeti kinni 46-aastane mees.


Kelmus

21. mail teatati politseile, et kelmid helistasid Lasnamäel elavale 59-aastasele mehele, tutvustasid end kui pangatöötajat ja väitsid, et mehe kontolt üritatakse varastada raha. Mees andis enda PIN-koodi, kuid avastas hiljem, et kontolt on kadunud 1208 eurot.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine

21. mail teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval asuvas rahavahetuspunktis anti vahetuseks 1000 rootsi krooni kupüür. Politsei võttis valeraha hoiule.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. mail teatati, et Paldiskis Rae tänaval toimus kaklus kahe mehe vahel, milles sai kannatada 47-aastane mees. Kannatanu toimetati haiglasse. Politsei jõudes oli ründaja sündmuskohalt lahkunud.

22. mail teatati, et Maardus Langu tänaval korteris ründas 45-aastane mees talle tuttavat 70-aastast naist. Kiirabi andis naisele esmaabi. Politsei saabudes oli mees sündmuskohalt lahkunud.

22. mail teatati, et Loksal Tallinna tänaval korteris lõi alkoholijoobes 47-aastane mees oma elukaaslast, 41-aastast naist. Konflikti juures viibis ka alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.


23. mail teatati vägivallast Saue vallas, mille käigus läks 53-aastane mees kallale 34-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

Vargused

22. mail teatati, et Jüri alevikus Aruküla teelt varastati sõidautost sülearvuti Dell. Kahju 2000 eurot.

22. mail teatati, et Ellamaa külas on öö jooksul varastatud ettevõtte territooriumilt traktori aku ja masinate seest kütust. Samuti lõhuti garaaži uks. Kahju kokku 300 eurot.

22. mail teatati, et Kolgakülast on sõidukilt Toyota Prius varastatud katalüsaator. Kahju umbes 1500 eurot.

Juhtumid piiril

21. mail teatati politseile, et Tallinna lennujaamas avastati 1968. aastal sündinud Rootsi kodanikust mehe pagasist kasteet. Ese võeti hoiule ja mehel lubati minna lennukile. Mees naasis Eestis 23. mail ning läks piiripunkti edasisteks menetlustoiminguteks.


23. mail viidi läbi illegaalimenetlus 1983. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes juhtis sõiduautot olles kriminaalses joobes ning töötas Eestis ebaseaduslikult. Mees saadeti riigist välja ning talle kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
20. mail sai politsei teate, et 68-aastane mees lõi oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargused
21. mail sai politsei teate, et ööpäeva jooksul on Pärnus Kuldsekodu tänava kortermaja juures olevast parklast varastatud mopeed. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 500 eurot.

21. mail alustati kriminaalmenetlust selles, et Häädemeeste vallas Orajõe metsandikust on omavoliliselt metsa raiutud. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 860 eurot.

22. mail teatati politseile, et eelmise päeva jooksul on Pärnus Väike-jõe tänava kõrvalhoonest varastatud võsalõikur ja murutrimmer. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 1100 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
22. mail sai politsei teate, et Pärnus kortermajas läks 34-aastane mees kallale oma abikaasale, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

23. mail hilisõhtul sai politsei väljakutse Tartus Ülikooli tänavale, kus oli puhkenud rüselus. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 18-aastase noormehe. Kähmluses viga saanud 18-aastase noormehe vaatasid meedikud üle kohapeal. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

21. mail teatati, et Tartus Mõisavahe tänava korteris lõi joobes 36-aastane mees oma elukaaslast. Meedikud andsid naisele esmaabi. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

21. mai õhtul teatati, et Elva vallas ründas 27-aastane mees oma endist elukaaslast. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud, ent juhtunu täpsemaid üksikasju ning tüli tagamaid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Arvutikelmus

Politsei poole pöördus 66-aastane Võrumaa mees, kelle sõnul on ta ühes võõraste inimestega käinud mitme kuu vältel korduvalt pangas erinevaid tehinguid sõlmimas ning avastas nüüd ühtäkki, et tema nimele on vormistatud teinegi pangakonto, millelt on tehtud erinevaid tehinguid summas 48 939 eurot. Mees sulges oma pangakonto ning netipanga ja pöördus asjaolud selgitamiseks politseisse. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtum piiril

21. mail kell 23.20 tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 1967. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. mail sai politsei väljakutse Rakveres Võidu tänavale, kus 40-aastane mees lõi 56-aastast meest. Politsei pidas 40-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

21. mail alustati kriminaalmenetlust selles, et Väike-Maarja aleviku kauplusest on varastatud ligikaudu 64 euro eest alkoholi.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

23. mail teatati politseile, et Narvas Jõe tänaval ähvardas 41-aastane mees avalikus kohas relvataolise esemega 42-aastast meest. Politsei pidas 41-aastase mehe kahtlustatavana kinni ning relvataoline ese võeti hoiule.

Kehalised väärkohtlemised

23. mail sai politsei teate, et Jõhvis tekitas 47-aastane mees füüsilist valu enda abikaasale. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

23. mail sai politsei väljakutse Jõhvis Narva maanteele, kus 32-aastane mees lõi 42-aastast meest. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

23. mail teatati politseile, et Sillamäel V. Majakovski tänava korteris lõi 38-aastane mees enda abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

23. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänava korteris lõi 30-aastane mees talle tuttavat 32-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. mail sai politsei väljakutse Narvas Rahu tänava korterisse, kus 39-aastane naine tekitas valu enda abikaasale. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. mail teatati politseile, et Kohtla-Nõmmel eramajas lõi 47-aastane naine noaga enda abikaasat. Politsei pidas 47-aastase naise kahtlustatavana kinni.

23. mail sai politsei väljakutse Ontika küla parklasse, kus sõidukis tekitas 46-aastane mees füüsilist valu enda abikaasale. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

22. mail sai politsei väljakutse Narvas Kreenholmi tänava korterelamusse, kus 34-aastane mees lõi enda elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

22. mail teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava korteris lõi 26-aastane mees enda endist elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22. mail sai politsei väljakutse Narvas Kreenholmi tänava korterisse, kus 49-aastane mees lõi enda abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

22. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel Lehola tänava korteris kasutas 39-aastane naine füüsilist vägivalda enda abikaasa suhtes. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

21. mail sai politsei väljakutse Jõhvis Puru tee kauplusesse, kust 25-aastane mees varastas ligikaudu 60 euro eest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

21. mail teatati politseile, et ajavahemikul 9. - 15. mai on Narvas A. Daumani tänavale pargitud sõidukist varastatud katalüsaator. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 480 eurot.

21. mail alustati kriminaalmenetlust selles, et Kiviõli kauplusest on varastatud 300 euro eest kiirloterii pileteid.

Kelmus

21. mail tegi 43-aastane naine Jõhvi politseijaoskonnale avalduse, kus teatas, et ta on ajavahemikul 8. märts- 20. mai kandnud investeerimise eesmärgil tundmatute inimeste palvel ABSystem platvormi kaudu raha summas 49 682 eurot.

Juhtumid piiril

21. mail viibis 1958. aastal sündinud Eesti vabariigis elav venemaa Föderatsiooni kodanik Narva jõel ajutisele kontrolljoonele lähemal kui 20 meetrit. Vasknarva kordoni patrull pidas mehe kinni ning talle määrati piirirežiimi rikkumise eest rahatrahv 32 eurot.

22. mail kell 13.25 tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 1946. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

23. mail leidis Vasknarva kordoni paadipatrull Jaama kanalist ebaseaduslikult püügile asetatud märgistamata võrgu. Püügivahend eemaldati püügilt ja toimetati Vasknarva kordonisse hoiule.

23. mail kell 17.40 tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.