Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-05-20 08:51:06)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 103 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 65 varavastast kuritegu, sh 47 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati seitse ning narkojoobes sõidukijuhte kaks.

Eestist saadeti välja üks inimene ning registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. mail teatati, et Haaberstis Vabaõhumuuseumi teel korteris lõi alkoholijoobes 43-aastane mees oma endist elukaaslast, 49-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

18. mail teatati, et Nõmmel Lemmiku tänaval majas lõi 48-aastane mees 50-aastast meest. Politsei saabudes oli ründaja lahkunud. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

18. mail teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris ründas 35-aastane mees 34-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

18. mail teatati, et Kesklinnas Narva maanteel kabinetist on varastatud tahvelarvuti. Kahju 210 eurot.

Kelmused

Aprilli alguses vaatas 84-aastane naine internetis venekeelset sarja "Quantum system," mille saatejuht Jevgeni rääkis, et tal on meeskond, kes teenib raha finantsturgudel ning hetkel on see meeskond laienemas. Kui saade lõppes helistati naisele tundmatult numbrilt, helistaja Nikolai tutvustas end Jevgeni alluvana ja teatas, et ta otsib oma investeerimise meeskonda uut liiget. Naine nõustus pakkumisega. Aprilli vältel tegi naine Nikolai abistamisel Anyconnect tarkvara kaudu viis pangaülekannet, kokku summas 25 549 eurot.

17. mail helistas 65-aastasele naisele väidetav Swedbanki töötaja, kes ütles, et tema internetipank läheb lukku ja raha võib arvelt kaduda, kui ta ei logi sisse oma internetipanka. Naine ehmatas sellise teate peale ära ja tegi täpselt nii nagu helistaja palus. Pärast seda selgus, et naise kontolt oli kadunud 800 eurot.

Juhtumid piiril

18. mail viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse 1991. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes juhtis 12. mail Tallinnas mootorsõidukit olles alkoholijoobes. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 30 päeva jooksul ja kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.

18.mail tuvastati Tallinna lennujaama julgestuskontrollis 2000. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanikust sõjaväelase pagasis padrun. Mees oli Eestis NATO lähetuse raames ja suundus tagasi sõjaväebaasi Saksamaal. Mehelt võeti seletus ja padrun võeti hävitamiseks ära.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

18. mail avastati, et Tartus Teguri tänaval seisnud sõiduautolt Saab on varastatud veljed koos rehvidega ning turbo. Kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

18. mail tabasid piirivalvurid kohaliku elaniku vihje peale Setomaa vallast piiriäärselt alalt mehe, kes piiriposti juures endast sõpradel pilti lasi teha. Piirivalvurid pidasid mehe kinni ning ta viidi menetlustoiminguteks kordonisse. Riigipiiriseaduse rikkumise eest määrati mehele 20-eurone rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. mail teatati politseile, et Tapa vallas Vajangu külas tõukas 52-aastane mees enda abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korterelamu trepikojas ründas 27-aastane mees 42-aastast meest. Politsei pidas 27-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kelmused

18. mail alustati Narva politseijaoskonnas kriminaalmenetlus selles, et end pangatöötajana esitlenud inimene helistas 61-aastasele mehele ja palus süsteemi kontrollimise ettekäändel sisestada SMART-ID paroolid. Mees sisestas koodid ning avastas hiljem, et tema kontolt on tehtud ülekanne tundmatule kontole summas 5000 eurot.

18. mail alustati kriminaalmenetlus selles, et end panga julgeolekutöötajana esitlenud inimene helistas Kohtla-Järvel elavale mehele ja teatas talle, et tema pangakontolt on üritatud raha ära kanda. Olukorra kontrollimiseks palus kelm sisestada SMART-ID paroolid. Mees sisestas koodid ning avastas, et tema kontolt on tehtud ülekanne tundmatule kontole summas 830 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
18. mail sai politsei teate, et varasemalt vargusi toime pannud 51-aastane mees varastas Sindis Pärnu maanteel poest alkoholi.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.