Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 20. nädala eelinfo (2021-05-17 08:21:45)

Esmaspäev, 17. mai

· Keskkonnainvesteeringute Keskus avab loodus- ja keskkonnahariduskeskuste kriisitoetuse. Taotlusi saavad esitada keskused, kes on ennast 31.12.2020 seisuga keskkonnaharidus.ee lehel keskusena registreerinud ning 2018-2020 KIKi keskkonnateadlikkuse programmi taotluste andmetel pakkunud õppeprogramme vähemalt kahel aastal. Toetuste maksimum summad iga keskuse kohta on samuti välja arvestatud ning leitavad KIKi kodulehel olevast tabelist. Taotluse saab esitada e-toetuse keskkonnas kuni 31. maini kella 17-ni. Lisainfo KIKi kodulehelt.

· 17.-18. maini toimub virtuaalselt EuroGeographics General Assembly 2021, kus Eestit esindab Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits.
Euroopa kaardistus-, kinnistus- ja katastriametite assotsiatsiooni EuroGeographics eesmärk on edendada Euroopa ruumiandmete taristu loomist, esindada liikmeid ühtse häälena Euroopa Liidu institutsioonides ja rahvusvahelisel areenil, lihtsustada juurdepääsu liikmete andmetele, teenustele ja teadmistele.



Kolmapäev, 19. mai

· Keskkonnaminister Tõnis Mölder külastab Tallinna Heleni kooli.

· Keskkonnaminister Tõnis Mölder on Riigikogus, kus on veeseaduse muutmise seaduse eelnõu I lugemine.

· Keskkonnaminister Tõnis Mölderil on kohtumine Alutaguse rahvuspargi koostöökogu raames. Kohtumisel arutatakse Alutaguse rahvuspargi laiendusettepaneku ala ja projekteeritavate lendorava püsielupaikade looduskaitseliste piirangutega seotud probleeme.

Neljapäev, 20. mai

· - Maa-amet korraldab kinnisvara avalikes huvides võõrandamiseks hüvitusväärtuse hindamise tellijate ümarlaua, kus vahetakse kogemusi ja kujundatakse parimat praktikat koostöös teiste avaliku sektori tellijatega.
- Kell 1
0-16 kutsub Maa-amet kõiki huvilisi osalema ESTHubi visioonipäeval Zoomis. Üritus on inglise keeles. Registreeruda saab 18. maini https://www.maaamet.ee/et/uudised/toimub-esthubi-visioonipaev
- Algavad GeoRefActi välitööd. Sel kevadel mõõdistavad Eesti Maa-amet ja Läti Ruumiandmete Informatsiooni Agentuur samade meetodite alusel kahe riigi piiriala 10-20 kilomeetri laiuses mõlemale poole piiri. See on vajalik, et mõlema riigi koordinaadid ja geodeetilised süsteemid omavahel klapiksid. Mõõdistamised Eesti-Läti piirikoridoris lõpevad septembris.


Reede, 21 mai

· Keskkonnaminister Tõnis Mölder külastab Elvat, kus ta kohtub kohalike elanikega.

· Matsalu rahvuspargis Puhtu poolsaarele jääval Puhtu matkarajal toimub kevadine linnuretk ornitoloogiga. Kevadine Puhtu mets lausa kutsub kuulama ja vaatama sealseid kümneid erinevas sulerüüs laulikuid, kes üritavad üksteist oma oskustega üle trumbata. Retkejuhi abiga saavad viisimeistrid kõigile tuttavamaks. Retke tuleb juhendama bioloog ja loodusgiid Peeter Vissak, kes on sealkandis toimetanud juba aastaid. Kogunemine Puhtu väravate juures kell 18.00.
Lisainfo RMK Matsalu rahvuspargi külastuskeskuse telefonil 513 8783, e-posti aadressil
info.matsalu@rmk.ee või RMK kodulehelt https://loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1840



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.