Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-04-14 08:08:37)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Varavastastest kuritegudest teatati 47, sh röövimistest ühel ja vargustest 31 korral. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati seitse. Piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi oli üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

12. aprillil teatati politseile vägivallast Suitsu tänaval. 20-aastane naine lõi ja tekitas valu 19-aastasele naisele. Politseinike saabudes oli lööja ära läinud.

Kelmus

13. aprillil alustati menetlust selles, et 60-aastasele naisele helistati Swedbanki telefoninumbrilt ning öeldi, et keegi üritab tema pangakaardilt raha varastada. Selle tõkestamiseks peaks kaardi blokeerima ja naisel paluti sisestada Smart ID andmed. Selle tulemusena võeti naise Swedbanki ja SEB panga kontodelt kokku raha 1840 eurot.

Vargused

12. aprillil teatati politseile jalgrattavargusest Raua tänaval asuva kortermaja jalgrattaparklast. Kahjusumma umbkaudu 2500 eurot.

12. aprillil teatati politseile jalgrattavargusest Endla tänaval, kust varastati oranži värvi maastikuratas, mis oli lukustatuna õues. Kahjusumma 350 eurot.

Juhtumid piiril

12. aprillil viidi läbi kaks illegaalimenetlust Valgevene kodanikest meeste suhtes, kes töötasid Eestis seadusliku aluseta ning neile tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks koos kolme kuu pikkuse sisenemiskeeluga.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et Tartumaal tegutsev ettevõte tasus väidetava kauba eest müüjale ülekandega nõutud summa, kuid kokkulepitud kaupa ostjale ei saadetud. Täna ei saa ostja enam müüjaga ühendust ega ole tagasi saanud ka üle kantud raha. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valeraha teated

Politseile laekus teade, et 8. aprillil avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 20-eurone rahatäht ja 2-eurone münt, mis saadeti ekspertiisi.

Viljandimaa

Ähvardamine

Politseile laekus teade, et 12. aprillil nõudis seni tuvastamata mees relvataolise esemega vehkides kahelt Viljandi linnas Liivi tänaval liikunud noormehelt rahakotti ja telefone. Üks noorukitest ulatas võõrale oma telefoni ja paki sigarette, milledest võeti ära vaid suitsupakk. Noormehed lahkusid ning keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Politsei ümbrusest kirjeldatud isikut ei leidnud ning juhtunu täpsemaid üksikasju uuritakse kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

12. aprillil koostati Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul 1987. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes on viibinud Eesti Vabariigis 86 kalendripäeva seadusliku aluseta. Isikule kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

12. aprillil teatati politseile, et Aseris varastati ettevõtte territooriumilt kaablid. Kahju suurus ja juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Rakveres möödus 26-aastane mees kaupluse kassadest alkohoolse joogi eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis üle politseile.

Ida-Virumaa

Röövimine

12. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Maleva tänava maja juures rünnati 28-aastast meest ja temalt võeti rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on ligikaudu 50 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

12. aprillil teatati politseile, et Narvas A-A. Tiimanni tänava korteris ründas 46-aastane mees tuttavat naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

12. aprillil teatati politseile, et Jõhvis eramus ründas mees talle tuttavat 69-aastast naist, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

12. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Põhja allee korterist varastati dokumendid, sularaha ja pangakaart. Kahju on ligikaudu 700 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmused

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et Sillamäel ostis mees kutsika internetiportaali kaudu, kuid koera kätte ei saanud. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et 60-aastane mees Lüganuse vallast kauples finantsturgudel. Selle tarbeks teostas mees enda pangakontolt makseid ühtekokku enam kui 11 000 euro väärtuses. Kui mees soovis oma väidetavalt teenitud kasumi kauplemisplatvormilt välja võtta, siis seda talle ei võimaldatud. Mees mõistis, et tegemist on kelmusega ja pöördus politseisse.

Juhtum piiril

12. aprillil avastas politseipatrull Akkeküla teel piiritsoonis lendava drooni, mis kuulus 1993. aastal sündinud Eesti kodanikule. Piirirežiimi rikkumise eest määrati meesterahvale trahv summas 80 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
12. aprillil teatati politseile, et Lääne-Nigulas Kullamaa osavallas on viimase kahe nädala jooksul varastatud neli mesilastaru. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 1320 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
12. aprillil sai politsei teate, et Häädemeeste vallas bussijaamas lõi 23-aastane mees talle tuttavat 22-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

12. aprillil teatati politseile, et Pärnus lõi 43-aastane mees kortermajas oma 46-aastast abikaasat, kes sai viga.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
12. aprillil sai politsei teate, et Raplas lõi 51-aastane mees elamus oma 56-aastast naist, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.