Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädalainfo (2021-04-12 08:07:30)

Esmaspäev, 12. aprill

· KIK avalikustab roheideede konkursi Negavatt 10 parimat meeskonda, kes saavad 1000 eurot arendusraha ja läbivad sisuka koolitusprogrammi, et oma ideedega edasi minna. 10 000-eurose peaauhinna saaja selgub 8. juunil. Edasipääsejate valiku teevad jažüriisse kuuluvad KIKi juhataja Andrus Treier, Keskkonnaministeeriumi asekantsler Kristi Klaas, Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esinduse kestliku arengu nõunik Madis Tilga, Teaduspargi Tehnopol rohetehnoloogia valdkonnajuht Ragmar Saksing ja veebipoe Slow asutaja Helen Puistaja.

· KIK kuulutab välja ülikoolidele ja teadusasutustele taotlusvooru ökosüsteemide vastupanuvõime suurendamiseks. Täpsemalt on võimalik toetust taotleda nii looduskaitselisteks kui merekeskkonnaga seotud tegevusteks, milleks võivad olla näiteks invasiivsete võõrliikide sissetulekuteede analüüsi koostamine, mõju hindamine, riskialade analüüsimine ning leevendus- ja tõrjemeetmete väljatöötamine. Toetust jagatakse Euroopa Majanduspiirkonna vahendites ja vooru eelarve on 800 000 eurot.

Teisipäev, 13. aprill

· Keskkonnaminister Tõnis Mölder esineb kõnega Järvselja õppe- ja katsemetskonna 100. juubeli üritusel. Ühtlasi istutatakse üheskoos juubelipuu ja toimub "Järvselja 100" postmargi esitlus.

· Minister Tõnis Mölder kohtub Tartu linnapea Urmas Klaasiga, et arutada keskkonnaalaseid kokkupuuteid ja väljakutseid.

Kolmapäev, 14. aprill

· 14 - 15. aprillil toimub kaheksas ministrite "Euroopa metsad" konverents Bratislavas, Slovakkias (virtuaalne kohtumine). Eestit esindab kohtumisel keskkonnaminister Tõnis Mölder. 14. aprillil on teemaks metsade kohandamine muutuva kliimaga. 15. aprilli on teemaks säästev metsamajandus - meie ühine vastus säästva arengu visioonile. Konverentsi lõpuks allkirjastatakse resolutsioon "Bratislava Ministerial Resolution Adapting pan-European Forests to Climate Change" ja deklaratsioon "The future we want: The Forests we need".

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.