Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-03-25 08:11:08)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 52 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 15 vargust (kolm eluruumidest). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

23. märtsil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Sikupilli tänaval korteris lõi 50-aastane mees noaga talle tuttavat 45-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Politseinikud pidasid 50-aastase mehe kinni. Kõik juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. märtsil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Virbi tänaval korteris kägistas ja ründas alkoholi tarvitanud 55-aastane mees enda abikaasat, 51-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

Ähvardamine

23. märtsil teatati politseile, et Kesklinna linnaosas Masina tänaval majas ähvardas 42-aastane mees noaga 36-aastast meest. Politsei pidas ähvardaja kinni.

Juhtumid piiril
23. märtsil väljastati riiki sisenemise keeld 1990. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mehel puudus alus Schengeni liikmesriikide territooriumile sisenemiseks. Talle koostati isiku kinnipidamise protokoll ja ta toimetati kinnipidamiskeskusesse.


23. märtsil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 21 päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kaheks aastaks 1984. aastal sündinud Colombia kodanikule. Mees viibis Eestis ebaseaduslikult 83 päeva.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas P.Kerese tänava maja juures ründas 25-aastane mees naist, tekitades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

23. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel ähvardas 31-aastane mees oma endist elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Omastamine

23. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel omastati 44-aastase naise mobiiltelefon Xiaomi. Kahju on ligikaudu 549 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

22. märtsil kontrollisid Ida prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud Jõhvi linna ettevõtet selgitamaks, kas seal töötavad inimesed viibivad riigis seaduslikult ja kas nende töötamine on registreeritud. Kontrollitud objektil tuvastati, et kahe Ukraina kodaniku töötamine ei olnud nõuetekohaselt registreeritud. Neile koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeldu üheks aastaks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
23. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et viimase kahe kuu jooksul on sisenetud Lääne-Nigula vallaskorterisse, kust varastati tööriistu ja sularaha. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
23. märtsil sai politsei teate, et Pärnus varastas 27-aastane mees ettevõtte tööruumist suitsupakke ja peenraha. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

23. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et paar päeva tagasi murti Pärnus Emajõe tänavalsisse suvilasse, kust varastati erinevaid tööriistu ja vanavara. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

23. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal murti Pärnus Tui tänaval sisse kuuri, kust varastati tööriistu. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 300 eurot.

Raplamaa

Kelmus
23. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal pakuti Facebooki keskkonnas ühele Eesti ettevõttele transporditeenust. Pakutava teenuse eest esitati 733 euro suurune arve, mille ettevõte pangülekandega tasus. Teenust osutatud ei ole.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.