Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister pikendas kolmes toetusmeetmes investeeringute tegemise tähtaega (2021-03-09 08:40:28)

Maaeluminister allkirjastas eelnõu, millega pikendatakse kolmes toetusmeetmes COVID-19 viiruse mõju tõttu investeeringute ja projektide elluviimise tähtaega.

"Koroonaviiruse puhang on avaldanud mõju kõikidele toetuse saajatele olenemata nende tegevusvaldkonnast, investeeringu või projekti suurusest ja eesmärgist, sest COVID-19 mõjutab majandust tervikuna. Toetusmeetmetes pikendatakse toetatavate tegevuste elluviimise tähtaega, mis loob toetuse saajatele paindlikumad võimalused viia projektid ellu ning vajalikud investeeringud mõistliku ajaraami sees lõpetada. Hea, kui saame ettevõtjaid igal rindel toetada kriisiga toime tulemiseks," sõnas maaeluminister Urmas Kruuse.

Ministri sõnul on tähtaja pikendamise eesmärk võimaldada toetuse saajatel kavandatud tegevused ellu viia ja seeläbi saavutada nende eesmärgid ning tagada sellega toetusraha parem ja täielikum ärakasutamine.

Keskmise suurusega ettevõtjate ja suurettevõtjate põllumajandustoodete töötlemise ning turustamise investeeringutoetuse ja tunnustatud tootjarühma põllumajandustoodete töötlemise ja turustamise investeeringutoetuse puhul pikendatakse toetatavate tegevuste elluviimise tähtaega 2018. aasta taotlusvoorus toetust saanud ettevõtjatel seniselt kahelt aastalt kolme aastani.

Lühikeste tarneahelate või kohalike turgude kaudu põllumajandustoodete ja toidu turustamisvõimaluste arendamise toetuse puhul pikendatakse 2015. aasta taotlusvoorus toetust saanutel projekti elluviimise tähtaega kuni 2021. aasta 31. detsembrini.





Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.