Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2021-03-09 08:29:57)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 125 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine, üks avaliku korra raske rikkumine, 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (kaks eluruumidest; kolm sõidukitest). Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kümme inimest. Tabati 30 alkoholi- ja kuus narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. märtsil teatati vägivallajuhtumist Põhja-Tallinna linnaosas Randla tänava korteris, kus 35-aastane mees lõi mitu korda rusikaga näkku 43-aastasele mehele. Kiirabi andis kannatanule esmaabi. Politsei pidas löömises kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

6. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval tekkis konflikt kolme mehe vahel. Juhtunu asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

6. märtsil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris tekkis tüli abikaasade, 54-aastase mehe ja 53-aastase naise vahel. Tüli eskaleerus kakluseks, mille käigus said mõlemad osapooled vigastada.

6. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Süsta tänaval korteris tekkis konflikt elukaaslaste, alkoholijoobes 40-aastase mehe ja 39-aastase naise vahel. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed.

6. märtsil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel korteris ründas 23-aastane mees talle tuttavat 23-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

6. märtsil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval korteris lõi 26-aastane mees oma elukaaslast, 27-aastast naist näkku. Politseinikud pidasid mehe kinni ja kiirabi toimetas naise haiglasse.

6. märtsil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval ründas 18-aastast noormeest tema tuttav. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Juhtunu asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

6. märtsil teatati, et Kesklinnas Sadama tänaval lõi alkoholijoobes 26-aastane mees 61-aastast meest näkku. Kiirabi toimetas kanatanu haiglasse, politseinikud pidasid ründaja kinni.

7. märtsil teatati, et 32-aastane mees oli eelmisel õhtul löönud Mustamäel A. H. Tammsaare teel oma elukaaslast, 26-aastast naist.

Ööl vastu 7. märtsi teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris toimus konflikt elukaaslaste, 32-aastase mehe ja 35-aastase naise vahel. Mõlemad konflikti osapooled olid tarvitanud alkoholi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

7. märtsil teatati, et 22-aastane mees lõi Kesklinnas Jõe tänaval oma elukaaslast, 20-aastast naist. Politseinikud pidasid 22-aastase mehe kinni. Juhtunu juures viibinud alkoholijoobes 21-aastane mees muutus politseinike saabudes agressiivseks ja toimetati kainenema.

7. märtsil teatati, et 21-aastane mees lõi Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris endale tuttavat 52-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

7. märtsil teatati, et 52-aastane mees lõi Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris endale tuttavat 37-aastast naist. Mõlemad olid eelnevalt tarvitanud alkoholi. Politseinikud pidasid 52-aastase mehe kinni.

7. märtsil teatati, et 38-aastane mees lõi Lasnamäel Pikri tänaval asuvas korteris endale tuttavat 42-aastast naist. Politseinikud pidasid 38-aastase mehe kinni.

7. märtsil teatati, et 29-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 28-aastast naist. Juhtunu juures viibis alaealine laps.

7. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval löödi 27-aastast naist. Juhtunu asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

7. märtsil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel löödi 52-aastast meest. Juhtunu asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

7. märtsil teatati, et Nõmmel Vana-Mustamäe tänaval löödi 50-aastast naist. Juhtunu asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

7. märtsil teatati, et Lasnamäel Lasnamäe tänaval asuvas korteris lõi 44-aastast meest talle tuttav mees. Juhtunu asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine
7. märtsil teatati, et 47-aastane mees tungis ukseklaasi lõhkumise teel Suur-Sõjamäe tänaval asuvasse ühiselamusse.

Vargus

5. märtsil teatati, et 4. märtsil varastati Kesklinna linnaosas Narva mnt tänavalt lukustamata jalgratas. Vargusega tekitatud kahju 250 eurot.

Võltsitud dokumendi, pitsati ja plangi kasutamine
7. märtsil teatati, et Mustamäel Heli tänaval avastati Kongo Demokraatliku Vabariigi juhiluba, mis võib olla võltsitud.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. märtsil teatati, et Rae vallas ründas 55-aastase mees ja talle tuttavat 48-aastast meest. Politsei saabudes oli ründaja sündmuskohalt lahkunud. Kiirabi vaatas kannatanu vigastused üle.


7. märtsil teatati, et 31-aastane mees lõi Viimsi vallas Miiduranna külas endale tuttavat 41-aastast meest.

Juhtumid piiril

5. märtsil koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld 1986. aastal sündinud Tadžikistani Vabariigi kodanikule, kellel on Läti Vabariigi elamisluba. Politseinikud kontrollisid 5. märtsil laohoonet, kus mees tegi tööd, omandamata Eestis töötamiseks registreeringut.

5. märtsil teatati, et lennujaama julgestuskontrollis on leitud padrun. Padruni omanikuks oli 1968. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik, kellel oli kehtiv relvaluba. Mehelt võeti selgitus ning talt võeti padrunid vastava aktiga ära.

6. märtsi öösel teatati politseile, et üks mees on roninud üle piirdeaia lennujaama territooriumile. Tegu oli 1973. aastal sündinud Eesti Vabariigis elava määratlemata kodakondsusega mehega. Kohale kutsuti politseipatrull, kes võttis tunnistajalt ütlused ning toimetas isiku edasisteks menetlustoiminguteks jaoskonda.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

6. märtsil sai politsei väljakutse Viljandi valda, kus 34-aastane joobes mees ründas terava esemega oma venda. Meeste tülisse sekkus nende isa, kes poegade riiu lahutamisel ise viga sai. Meedikud toimetasid 73-aastase mehe esmaabiks haiglasse. 38-aastasele mehele anti esmaabi kohapeal. Lööja peeti aga kuriteos kahtlustatavana kinni ning viidi esmalt kainenema. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 4. märtsil varastati Antsla vallas talumajast mahlapress ja muruniiduk. Vargusega tekitatud kahju on 900 eurot.

Juhtumid piiril

5. märtsil kella 15.30 paiku helistas Varnja kordonisse mees, kes oli Peipsi järvel tihedas lumesajus ära eksinud ega leidnud enam kätte õiget suunda jõudmaks tagasi kaldale. Infole reageerinud piirivalvurid tuvastasid esmalt radari abil mehe asukoha ning püüdsid teda telefonitsi õigesse suunda juhatada. Kuivõrd mees aga sel moel kalda poole liikuma ei hakanud ning tiirutas ringiratast järvejääl, sõitis mehele appi piirivalve saanipatrull. Mees leiti üles ning ta juhatati kokku kaaslastega, kellega hommikul ühiselt järvele oli tulnud. Tagasi kaldasse liikusid kalastajad kohaliku transpordipakkujaga.

5. märtsil hommikupoolikul reageerisid Mustvee kordoni piirivalvurid väljakutsele, kus mootorsaaniga jääprakku sõitnud mees oli vigastanud oma selga. Piirivalvurid võtsid viga saanud mehe hõljukile ning transportisid ta kaldale, kus mees meedikutele üle anti.

5. märtsil koostati Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul Läti Vabariigis elavale määratlemata kodakondsusega 1986. aastal sündinud mehele, kes oli viibinud Eesti Vabariigis kaks kalendripäeva seadusliku aluseta.

6. märtsil kella 13.40 ajal saadeti Koidula piiripunktist Venemaa Föderatsiooni Lõuna prefektuuris koostatud sundtäidetava lahkumisettekirjutuse alusel Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes oli viibinud Eesti Vabariigis 560 kalendripäeva seadusliku aluseta. Lisaks kohaldati isikule viieks aastaks sissesõidukeeld.

6. märtsil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud Läti numbrimärgiga sõiduautost kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 47-aastane mees lõi rongis teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

5. märtsil teatati politseile, et Narvas löödi 19-aastast meest, tekitades talle raske tervisekahjustuse. Kannatanu toimetati haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

5. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänava korteris löödi 56-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

5. märtsil teatati politseile, et Sillamäel J. Gagarini tänava korteris lõi 17-aastane tüdruk oma ema, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. märtsil teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänava korteris löödi 29-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. märtsil teatati politseile, et Narvas Rahu tänava korteris lõi 39-aastane mees oma endist elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. märtsil teatati politseile, et Narva eramus lõi 48-aastane mees teist meest, kes sai viga. Politsei pidas 48-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

6. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ridaküla tänava korteris löödi konflikti käigus 68-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Mõisa tee korteris ründas 33-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

7. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänava korteris ründas 50-aastane mees naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamised

5. märtsil teatati politseile, et Narvas Joala tänava korteris ähvardas 40-aastane mees oma ema. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Toome puiestee korteris ähvardas 31-aastane mees oma endist elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

5. märtsil teatati politseile, et Voka aleviku majast varastati radiaatoreid. Kahju on ligikaudu 600 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. märtsil teatati politseile, et Sillamäel Kajaka tänava korterist varastati 250 eurot sularaha. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Omastamine

6. märtsil teatati politseile, et Narva-Jõesuus E. Vilde tänava korteris omastas 19-aastane mees oma isa sularaha. Kahju on 4000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmus

5. märtsil teatati politseile, et Narvas leidsid 21-aastane mees ja 26-aastane naine internetist töökuulutuse ja sisestasid väidetava tööandja palvel oma Smart-ID koodid, mille järel kaotasid kannatanud vastavalt 130 ja 254 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Omavoliline sissetung

5. märtsil teatati politseile, et Narvas tungis 44-aastane mees Vahtra tänava korterisse ilma omaniku nõusolekuta. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Avaliku korra raske rikkumine
5. märtsil sai politsei teate, et Koigi külas kuuldi laske. Politsei reageeris sündmusele suurte jõududega ning selgitas välja, et 46-aastane mees lasi tulirelvast kortermaja ust. Juhtumis keegi viga ei saanud ning politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Tulirelv saadeti ekspertiisi. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
6. märtsil sai politsei teate, et Türi vallas korterelamus lõi 60-aastane mees oma naabrit, 66-aastast naist, kes sai viga.

Raplamaa

Vargus
6. märtsil sai politsei teate, et varem vargusi toime pannud 21-aastane mees varastas Raplas Viljandi maanteel poest alkoholi ja toidukaupa. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine
6. märtsil teatati politseile, et Märjamaa vallas korterelamus ründas 65-aastane mees oma tuttavat 64-aastast naist, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.