Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti möödunud ööpäeva sündmused (2021-03-05 06:34:41)


Möödunud ööpäevaga registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 41 varavastast kuritegu, millest 26 vargust (viis eluruumidest ja kolm sõidukitest).
Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. märtsil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel korteris ründas 42-aastane mees 55-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

3. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel majas toimus kaklus 22-aastase ja 48-aastase mehe vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

3. märtsil teatati, et Kesklinnas Pikal tänaval varastati korterist käekott, milles oli rahakott dokumentidega, auto võtmed ja muud isiklikud asjad. Kahju 1200 eurot.

3. märtsil teatati, et Kesklinnas K. A. Hermanni tänaval asuvast elumaja lukustatud sisehoovist varastati sõiduauto lisatuled. Kahju kuni 800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 4. märtsi sai politsei väljakutse Jõgeva valda Kurista külla, kus alkoholi tarvitanud 48-aastane mees lõi tüli käigus 18-aastast poega. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks haiglasse.

Juhtumid piiril

3. märtsi hommikul abistasid Varnja kordoni piirivalvurid kahte ATVga jääprakku sõitnud kalurit, kes omal jõul masinat lahvandusest kätte ei saanud. Piirivalvurid tõmbasid maastikusõidukid tagasi jääle ning selgitasid, et keegi vahejuhtumites viga ei saanud. Piirivalvurid tuletavad meelde, et jääolud muutuvad praegusel ajal soojema temperatuuri toel iga tunniga, mistõttu soovitavad nad kõigil enne jääle minekut PPA koduleheküljel kurssi viia kehtivate piirangute ja kaardil märgitud ohtlike kohtadega.

3. märtsil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud koostöös maksu- ja tolliametnikega Tartu linna ettevõtteid selgitamaks, kas seal töötavad inimesed viibivad riigis seaduslikult. Kontrollkäikudel riigis seadusliku aluseta viibivaid inimesi ei tuvastatud. Küll avastasid maksuametnikud kahelt objektilt kokku kaks isikut, kelle töötamine ei olnud kontrollimise hetkel töötamise registrisse kantud. Lisaks kontrollisid Lõuna prefektuuri migratsiooniametnikud päeva jooksul veel ühte ettevõtet Tartumaal ja teist Viljandimaal ning neil kontrollkäikudel rikkumisi ei tuvastatud.

Ööl vastu 4. märtsi tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1965. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. märtsil teatati politseile, et Rakveres Lennuki tänava kortermajas ründas 22-aastane mees oma abikaasat. Juhtunu üksikasjad selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

3. märtsil sai politsei väljakutse Kunda linna Pargi tänava korterisse, kus 47-aastane naine läks 46-aastasele mehele kallale. Politsei pidas naisterahva kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. märtsil teatati politseile, et Narvas Uusküla tänava korteris ründas 20-aastane mees oma elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Tööohutusnõuete eiramine ettevaatamatusest

3. märtsil sai politsei teate, et Sillamäel Kesk tänaval asuvas ettevõttes sõideti autolaadijaga otsa 37-aastasele mehele. Mees oli toimetatud haiglasse, tema elu ei ole ohus. Politsei uurib juhtunu asjaolusid kriminaalmenetluse käigus.

Kelmused

3. märtsil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 54-aastase mehe tuttav võttis salaja 54-aastase mehe nimele laenu ning omastas laenuga saadud raha.

3. märtsil teatati politseile, et laadides kelmi soovitusel alla tarkvara AnyDesk ning andes kelmile ligipääsu arvutile, tegi ta ülekande 53-aastase naise pangakontolt tundmatule pangakontole summas ligi 1300 eurot. Politsei uurib juhtunu asjaolusid kriminaalmenetluse käigus.

Vargused

3. märtsil teatati politseile, et tundmatu isik omastas Narvas Tallinna maantee poes 54-aastase mehe rahakoti. Kahju on ligikaudu 500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
3. märtsil sai politsei teate, et Tori vallas Tiigi tänaval murti sisse elamusse ning varastati rahakassast euromünte. Esialgsel hinnangul tekitati varalist kahju ligi 530 eurot.

3. märtsil teatati politseile, et Papiniidu tänavalvarastas 50-aastane naine poest toidukaupu.

Raplamaa

Vargus
3. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et Raplas Piiri tänaval varastati keldrist lukustatud elektritõukeratas. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 345 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.