Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maitsva Tartu menüüdega on võimalik tutvuda kaks nädalat kauem (2021-02-23 08:18:15)
 
Foto autor: Oliver Kuusk
Maitsva Tartu kampaania pikeneb kaks nädalat, et huvilisi pikema aja vältel paremini hajutada. Paljud restoranid pakuvad ka erimenüü kojutellimist, mis võimaldab põnevaid maitseelamusi turvaliselt kodus nautida.
Maitsva Tartu kampaania pidi esialgu lõppema 28. veebruaril, kuid tähtaja edasilükkamisega 14. märtsini loodavad linnavalitsus ja restoranid, et külastajad ei kiirusta alanud nädalal toidukohtadesse, vaid hajutavad oma külastused pikemale perioodile.
"Külastajate huvi pakutavatest maitseelamustest osa saada püsib jätkuvalt kõrge ning tänasest kehtima hakkav söögikohtade täitumuse piiramise nõue tingib vajaduse kampaania korraldust muuta. Kuna korraga saab restoranis toitu nautida väiksem hulk külastajaid, siis on mõistlik kampaania perioodi pikendada ning külastusi eelseisvate nädalate vahel hajutada. Kampaania on osutunud väga edukaks ning kõik osalevad restoranid on huvitatud perioodi pikendamisest," ütles abilinnapea Raimond Tamm.
Alates 22. veebruarist hakkab söögikohtades kehtima 50-protsendilise täitumuse reegel ning restoranid suletakse õhtul kella üheksast. Kõigil külastajatel palutakse täita ohutusreegleid, pidada teistega turvalist vahemaad ning desinfitseerida käsi.
Maitsev Tartu 2021 kampaanias osalevad 23 restorani: Antonius, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Entri, FII, GMP Patisserie, Gustav Gastro Cafe, Kampus, kohvik-resto Välk, Lihuniku Äri, Meat Market, Pepes, Pierre, Polpo, Püssirohukelder, Shakespeare, Spargel, Taverna, Trikster Tihane, Werner, Vilde ja Vine, Ülikooli kohvik/Drinkgeld.
Erimenüü komplekti hind on vahemikus 21-25 eurot. Erimenüüd müüakse vaid komplektina ja selle koostamisel kasutatakse võimalikult suures mahus kohalikku toorainet.
 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.