Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-02-18 08:15:10)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati üks alkoholijoobes sõidukijuht. Ebaseaduslikke riigipiiri ületamisi ei registreeritud.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kelmused

16. veebruaril alustati menetlust selles, et 38-aastasele naisele helistati Swedpanga sarnaselt telefoninumbrilt ning väideti, et naise kontolt tehakse imelikku ülekannet. Selle peatamiseks pidi naine sisestama läbi Smart-ID oma pin-koodid. Seejärel kadus naise pangakontolt pea 5000 eurot.

16. veebruaril alustati menetlust selles, et 40-aastasele naisele helistati Swedpangale sarnaselt telefoninumbrilt ning talle tutvustas end seni tuvastamata naisterahvas pangatöötajana. 40-aastane naine sisestas läbi SMS-i oma pin-koodid ning avastas hiljem, et tema kontolt on kadunud 500 eurot.

16. veebruaril alustati menetlust selles, et 43-aastasele mehele helistati välismaiselt telefoninumbrilt ning pakuti müüa Moderna INC aktsiaid. Mees kandis üle TransferWise pangakontole 4400 eurot ning sai hiljem aru, et tegemist oli pettusega.

Juhtumid piiril

16. veebruaril saabusid lennuga Minskist 1996. aastal sündinud Ukraina kodanikust mees, 1983. aastal süpndinud Kasahstani Vabariigi kodanikust mees ja 1983. aastal sündinud Ukraina kodanikust mees. Esimese kahe puhul puudus meestel alus riiki sisenemiseks ning kolmandal mehel tuvastati narkojoove. Kõigile väljastati piiril sisenemiskeeld, nad peeti kinni ja toimetati kinnipidamiskeskusesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

16. veebruaril avastati, et Jõgeva vallas Luua külas on sõiduautolt Audi 80 varastatud neli rehvi koos velgedega.Tekitatud kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Lääne prefektuuri ööpäevainfo

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. veebruaril teatati politseile, et Rakveres Narva tänava korteris lõi 41-aastane mees oma abikaasat, tekitades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. veebruaril teatati politseile, et Alutaguse valla eramus ründas 44-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 16. veebruaril kell00.55 Eestist väljumisel Usbekistani Vabariigi kodanikku. Kuna mees viibis Eestis seadusliku aluseta, siis määrati mehele rahatrahv, kohaldati sisenemiskeeld ja lubati Eestist lahkuda.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.