Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-02-11 08:19:46)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 36 varavastastest kuritegu, sealhulgas 27 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati üheksa alkoholijoobes ja kolm narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. veebruaril teatati politseile, et Mustamäel Sõpruse puiesteel olevas elukohas lõi 23-aastane mees enda elukaaslast, 20-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

9. veebruaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval olevas elukohas tekkis konflikt 58-aastase ja 29-aastase naise vahel, mille käigus tekitati teineteisele kehavigastusi.

9. veebruaril teatati politseile, et Mustamäel Tammsaare teel olevas elukohas lõi 45-aastane mees rusikaga endale tuttavat 74-aastast meest. Politsei pidas 45-aastase mehe kinni.

Kelmus

9. veebruaril teatati politseile, et Mustamäel Sõpruse puiesteel helistas 56-aastasele mehele näiliselt Swedbanki töötaja, kes palus anda Smart-ID andmed. Hiljem avastas mees, et kontolt on võetud 3200 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. veebruaril teatati politseile, et Keilas Luha tänaval olevas elukohas lõi 25-aastane mees käega vastu pead enda elukaaslasele, 25-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 5. veebruaril varastati Tartus L. Puusepa tänava apteegist erinevaid käsimüügiravimeid ning vitamiine. Kahju on 431 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 2. veebruaril ründas keskealine mees Tartus Variku tänava korteris puhkenud tüli käigus oma eakaid vanemaid. Vanapaar pöördus tervisekontrolliks esmalt traumapunkti ning siis politseisse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. veebruaril teatati politseile, et Kiviõlis Soo tänava korteris konflikti käigus lõi 47-aastane mees oma poega, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. veebruaril teatati politseile, et Sillamäel Viru puiestee korteris lõi 32-aastane mees oma tütart, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine

10. veebruaril kella 2 ajal öösel sai politsei teate, et Järva vallas eramaja välisukse juures lõi 50-aastane mees 46-aastast meest noaga, millega vigastas tema kätt.

Avaliku korra raske rikkumine

9. veebruaril kella 21 ajal sai politsei teate, et Türi linnas Viljandi tänaval vehib joobetunnustega mees relvataolise esemega. Politsei reageeris sündmusele suurte jõududega. Häirekeskusesse helistanu sõnul liikus mees mööda tänavat edasi Maxima poe poole ning patrull asus meest ümbruskonnast otsima. Politseinikud leidsid 41-aastase mehe tema läheduses asuvast kodust ning pidasid kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
9. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus Tammsaare puiesteel varastati aiaga piiratud ehitusobjekti territooriumilt merekonteinerist elektrilisi ja akutööriistu. Esialgsel hinnangul tekitati varalist kahju 8000-10000 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
9. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval lõi Rapla vallas talus 38-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas 38-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Vägivald võimuesindaja vastu
9. veebruari õhtupoolikul lõi Kuressaares Aia tänaval 52-aastane mees ametikohustusi täitnud 27-aastast patrullpolitseinikku. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.