Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
MAAELUVÕRGUSTIK: Võrgukiri nr 3 (474) (2021-02-04 08:36:52)


Ilmunud on Maaeluvõrgustiku Võrgukiri nr 3 (474).

FOOKUSES: Kuhu tahame jõuda 2040. aastaks?

Kas Sa teadsid, et Euroopa Liidus on hetkel käimas Euroopa maapiirkondade pikaajalise visiooni ettevalmistamine? Esialgse visioonipaberiga on plaanis välja tulla käesoleva aasta märtsi lõpus, kui toimub suur konverents, mida korraldab Euroopa maaeluvõrgustik.

Tulenevalt ülemaailmsest olukorrast, toimub konverents virtuaalselt ja võib-olla nii ongi parem, sest see annab võimalus suuremal osal inimestel ettekandeid kuulata ja aruteludest osa saada. Eelinfo maapiirkondade visiooni nädala ja konverentsi kohta siin.

Sisendi saamiseks korraldas Euroopa Komisjon 7. septembrist kuni 30. novembrini 2020 esimese vooru avaliku konsultatsiooni, kus said osaleda kõik soovijad. Võimalust anda oma arvamus kasutati 2181 korral, millest 61% olid aktiivsed kodanikud, kõige rohkem vastuseid tuli Hispaaniast, Austriast ja Saksamaalt.

Teine voor koostöös Euroopa maaelu võrgustikuga avati detsembris ja lõppes 31. jaanuaril 2021. Selles said osaleda maapiirkonnad või organisatsioonid korraldades tulevikuvisiooni ideekorje mõttetalguid - milline võiks olla maapiirkond aastal 2040 ning mida tegema peaks? Mõttetalgute korraldamisele kutsuti appi liikmesriikide maaeluvõrgustikud.

Edasi saab lugeda: Võrgukiri

Allikas: Maaeluvõrgustiku infokiri


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.