Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-01-29 08:20:37)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Avaliku korra raskeid rikkumisi oli üks. Varavastastest kuritegudest teatati 36, sh vargustest 25 korral. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kolm, narkojoobes kaks. Registreeriti üks piirirežiimi ja üks dokumendikohustuste rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. jaanuaril teatati kaklusest Raadiku tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 31-aastane naine kallale ning tekitas valu ja kehavigastusi 35-aastasele mehele. Naine peeti politseinike poolt kinni.

27. jaanuaril teatati peretülist Sinika tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 29-aastane mees kallale ning tekitas valu ja kehavigastusi 22-aastasele naisele. Mees peeti politseinike poolt kinni.

Kelmused


27. jaanuaril alustati menetlust selles, et 31-aastasele mehele helistas seni tuvastamata isik, kes väitis, et on Swedpanga turvaspetsialist ja, et mehe arvelt on maha läinud 300 eurot. Selle tagasi saamiseks pidi mees end panka sisse logima. Seejärel kadus mehe kontolt üle 4900 euro.


27. jaanuaril alustati menetlust selles, et 47-aastane naine leidis Facebookist kuulutuse, kus pakuti laenu. Pakkujaga suheldes paluti naisel erinevatel ettekäänetel teha ülekandeid ning naine sai aru, et ta on langenud pettuse ohvriks. Kahjusumma ligikaudu 470 eurot.


27. jaanuaril alustati menetlust selles, et 64-aastasele mehele helistas seni tuvastamata isik, kes rääkis vene keeles ning esitles ennast Swedpanga turvaspetsialistina. Hiljem avastas mees, et temaga seotud pangakontolt on kadunud üle 3500 euro.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Vargus

26. jaanuaril varastati Viljandis Malmi tänava korterist kuldehteid ja pangakaart, millega võeti arvelduskontolt välja 170 eurot. Lisaks avastas kontoomanik, et tema pangakaardiga on erinevates kauplustest toodete eest tasutud. Vargusega tekitatud kahju on 462 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

27. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel Viru puiestee korteris lõi 47-aastane mees oma ema, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

27. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänava maja juures lõi 21-aastane mees naist, kes sai viga.Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

27. jaanuaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänava korteris lõi 45-aastane naine oma elukaaslast. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Vargused

27. jaanuaril teatati politseile, et Kiviõlis Keskpuiestee korterist varastati muusikakeskus, sülearvuti ning fotoaparaat. Kahju on ligikaudu 765 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

27. jaanuaril teatati politseile, et Jõhvis ja Kohtla-Järvel on seni tuvastamata inimene korduvalt varastanud tanklatest kütust. Kahju on ligikaudu 130 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kelmus
27. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et möödunud aasta sügisel esitas Pärnumaal ühe ettevõtte esindaja kasu saamise eesmärgil teisele ettevõttele valeandmetega lepingu, mille alusel kandis ettevõte lepingu esitajale üle 28 150 eurot. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.