Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2021-01-26 08:06:03)


Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 127 avaldust ja teadet kuritegudest. Avaliku korra raskeid rikkumisi registreeriti üks. Varavastastest kuritegudest teatati 33, sh vargustest 17 korral. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada 14 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 27, narkojoobes neli. Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja üks inimene, piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi oli samuti üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. jaanuaril teatati, et Lasnamäe linnaosas Vikerlase tänaval ähvardas ja ründas 31-aastane mees enda elukaaslast, 25-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

23. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Turvise tänaval tungiti kallale 30-aastasele mehele ja löödi teda kätega pähe. Kiirabi viis mehe haiglasse.

23. jaanuaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel tekkis 38-aastasel mehel konflikt 49-aastase tuttavaga naisega, mille käigus tekitati kergemaid kehavigastusi. Kiirabi viis naise haiglasse. Politsei pidas 38-aastase mehe kinni.

23. jaanuaril teatati, et Nõmmel Mai tänaval olevas elukohas tungis 41-aastane mees kallale 51-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

24. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Luha tänaval ründas alkoholijoobes 38-aastane mees 33-aastast meest, mistõttu viimane ründajat enesekaitseks vastu lõi. Kiirabi toimetas kannatanud haiglasse.

24. jaanuaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris lõi 53-aastane mees oma abikaasat, 41-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka alaealised naised. Kiirabi toimetas naise haiglasse kontrolli.

Vargus

22. jaanuaril teatati, et 21. jaanuari ööl vastu 22. jaanuarit varastati Kristiine linnaosas Järve tänaval ehitusobjektilt vaskkaablit. Esialgne kahju ligikaudu 3000 eurot.

Harjumaa

Ähvardamine

23. jaanuaril teatati politseile, et Harku vallas ähvardas 32-aastane naaber enda 43-aastast naist noataolise esemega. Politsei pidas mehe kinni.

Kehaline väärkohtlemine

23. jaanuaril teatati politseile, et Maardus Haigla tänaval olevas elukohas läks 45-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 39-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

24. jaanuaril teatati, et Jõelähtme vallas korteris tekkis konflikt alkholijoobes elukaaslaste, 56-aastase mehe ja 47-aastase naise vahel. Mõlemal osapoolel olid ka kergemad vigastused. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. jaanuaril teatati, et Harku vallas asuvas majas tekkis konflikt elukaaslaste, 32-aastase naise ja 41-aastase mehe vahel. Politseinike saabudes oli naine kodust lahkunud ning mehel tuvastati välised vigastused.

Juhtumid piiril

22. jaanuaril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 14 päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks kuuks 1997. aastal sündinud Austraalia kodanikule. Mees viibis Eestis 76 päeva seadusliku aluseta.

22. jaanuaril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks 1990. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule. Mees viibis Eestis 116 päeva seadusliku aluseta.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

23. jaanuaril sai politsei väljakutse Tartus Risti tänavale, kus 51-aastane mees oli mõned päevad varem vägivaldne olnud oma elukaaslase vastu. Meedikud vaatasid naise üle ja andsid talle esmaabi. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

22. jaanuaril teatati, et Peipsiääre vallas lõi 57-aastane joobes mees tüli käigus 19-aastast sugulast terava esemega. Meedikud viisid noore naise esmaabiks haiglasse. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

24. jaanuaril teatati, et Valgas Tähe tänava korteris lõi 32-aastane mees oma elukaaslast. Naine pöördus tervisekontrolliks haiglasse. Politsei alustas juhtunu asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetluse.

23. jaanuaril sai politsei väljakutse Valgas Raja tänava kauplusess, kus varguselt tabatud 24-aastane naine oli rünnanud turvatöötajat. Meedikud andsid turvatöötajale esmaabi. Politsei toimetas aga agressiivseks muutunud naise kuriteos kahtlustatavana politseijaoskonda.

Viljandimaa

Vargused

19. jaanuaril varastati Viljandis Tallinna tänava kauplusest JBL kellraadio. Vargusega tekitatud kahju on 92 eurot.

20. jaanuaril avastati, et Viljandis Riia maantee kauplusest on varastatud JBL kõlar ja pardli laadija. Kahju on veel selgitamisel.

Juhtum piiril

22. jaanuari õhtul kella 21.20 paiku peatasid piirivalvurid Värska alevikus Pikal tänaval kontrolliks sõiduauto Opel Meriva, mille juhil tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused. Kuivõrd mees alkomeetrisse puhuda ei suutnud, toimetati ta ekspertiisi ning seejärel politseijaoskonda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. jaanuaril teatati politseile, et Rakvere valla korteris ründas 51-aastane mees oma ema, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22. jaanuaril teatati politseile, et Rakveres E. Vilde tänava maja juures löödi 16-aastast poissi, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. jaanuaril teatati politseile, et Väike-Maarja valla eramus ründas 58-aastane mees naist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

24. jaanuaril teatati politseile, et Rakvere eramus ründas 33-aastane mees oma endist elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

22. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Rakveres Laada tänava kauplusest varastati erinevat kaupa. Kahju on ligikaudu 16 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. jaanuaril teatati politseile, et Narvas löödi kaupluses 46-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänava korteris lõi 32-aastane mees oma venda, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

23. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Joala tänava korteris ründas 46-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

23. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Puškini tänava korteris löödi 36-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. jaanuaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris lõi 38-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

23. jaanuaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris lõi 46-aastane mees oma elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

24. jaanuaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Estonia puiestee maja keldriboksist varastati tööriistu. Kahju on ligikaudu 5000 eurot.

24. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas varastati suvilast teler, tolmuimeja ja muid esemeid. Kahju on ligikaudu 330 eurot.

Arvutikelmus

22. jaanuaril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 47-aastane mees sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu hallatavatelt pangakontodelt 13525 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vägivald võimuesindaja vastu
22. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval lõi 66-aastane mees Pärnus Papiniidu tänaval 30-aastast patrullpolitseinikku, kes täitis ametikohustusi.

Kehaline väärkohtlemine
22. jaanuaril sai politsei teate, et Pärnu bussijaamas seisnud Pärnu-Kilingi-Nõmme-Tihemetsa maaliini bussis tekkinud konflikti käigus lõi alaealine noormees 40-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
24. jaanuaril sai politsei teate, et Pärnus Tallinna maanteel sisenesid 20-aastane naine ja 33-aastane mees omaniku tahte vastaselt korterisse. Politsei pidas 20-aastase naise ja 33-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised
22. jaanuaril sai politsei teate, et Rapla linnas korteris läksid ühise alkoholi tarvitamise ajal 45- ja 37-aastane mees kallale 41-aastasele naisele, kes sai viga. Politsei pidas 45-aastase ja 37-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

24. jaanuaril sai politsei teate, et Rapla vallas lõi 34-aastane mees 24-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.