Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-01-13 08:09:53)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 13 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

11. jaanuaril teatati politseile, et Kristiines Laine tänaval tekkis sõnaline konflikt 37-aastase ja 18-aastase mehe vahel, kus 37-aastane mees ähvardas korduvalt nooremat. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Kehaline väärkohtlemine

11. jaanuaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval enda elukohas lõi 34-aastane mees enda elukaaslast, 47-aastast naist käega kõhtu. Politsei pidas mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Kelmus

11. jaanuaril teatati politseile, et Lasnamäel Mahtra tänaval elavale 47-aastasele mehele helistati näiliselt Swedbankist, numbrilt 631 0310, ja väideti, et tema kontolt üritatakse varastada raha. Tehingu takistamiseks paluti mehel sisestada Smart-ID parool. Hiljem avastas mees, et tema kontolt on võetud 7400 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. jaanuaril teatati politseile, et Maardus Ringi tänaval asuvas korteris oli konflikt mitme inimese vahel, mille käigus sai vigastada 51-aastane mees. Väidetavalt olid sündmuskohal viibinud inimesed eelmisel õhtul koos alkoholi tarvitanud, omavahel tülli läinud ning 51-aastast meest lasti esialgse info kohaselt õhkrelvast kätte. Kiirabi toimetas mehe haiglasse ning tema elu ei ole ohus. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni 50-aastane mees. Juhtunu asjaolude täpsustamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Juhtum piiril

11. jaanuaril lahkusid lennuga Londonisse 1984. aastal sündinud Alžeeria kodanikust mees ja 1991. aastal sündinud Eesti kodanikust naine, kes pidanuks viibima Eestis eneseisolatsioonis vastavalt kuni 13. ja 12. jaanuarini. Kohustuse rikkumisest teavitati Terviseametit.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. jaanuaril sai politsei väljakutse Tartus Lääne tänavale, kus joobes 52-aastane mees oli löönud oma abikaasat. Sündmusele reageerinud politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viisid ta esmalt arestikambrisse kainenema. Naine pöördus tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kelmus

Politseile laekus teade, et 4. jaanuaril sai üks tartlane kõne, kus pangatöötajana esinenud inimene küsis tema Smart-ID PIN-koodi väites, et keegi püüdvat mehe kontolt ülekannet teha ja pank aitab seda tõkestada. Hiljem avastas mees, et kahtlase kõne järel on tema pangakontolt kadunud 920 eurot. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 4. jaanuaril avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses kaks võltsimistunnustega 100-eurost rahatähte, mis saadeti ekspertiisi.

Valgamaa

Vargus

11. jaanuari pealelõunal sai politsei väljakutse Valgas Raja tänava kauplusesse, kus turvatöötaja oli kinni pidanud mehe, kes varastas poest kuldehteid. Kaup tagasitati kauplusele rikkumata kujul, 32-aastane mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati arestimajja.

Kelmus

Politseile laekus teade, et 6. jaanuaril sai üks valgamaalane kõne, kus inglise keeles kõnelenud naine tutvustas end Microsofti tarkvaratoe spetsialistina ning palus mehel kõne kestel sisse logida nii oma e-posti kontole, youtube kontole kui ka internetipanka. Hiljem avastas mees, et kahtlase kõne järel on tema pangakontolt kadunud 525 eurot. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Võrumaa

Tapmine

Ööl vastu tänast leiti Võru valla ühest elumajast 65-aastase mehe vägivalla tundemärkidega surnukeha. Politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavana kinni 30-aastase joobes mehe, kes esialgu kainenema viidi. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

Süütamine

10. jaanuaril sai häirekeskus teate, et Võrus Lembitu tänava korrusmajas on puhkenud tulekahju. Päästjad kustutasid tulekahju. Tulekahju järel pöördus samas majas elanud naine ühes väikelapsega vingumürgituse kahtlusega haiglasse. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust kontrollimaks, kas tegu võib olla süütamisega.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Omavoliline sisetung

11. jaanuaril teatati politseile, et Kiviõlis tungiti sisse Soo tänava korterisse ja varastati televiisor. Kahju on ligikaudu 180 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmused

11. jaanuaril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 53-aastane mees sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu firma pangakontolt ligikaudu 24400 eurot.

11. jaanuaril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 55-aastase mehe pangakontolt tehti rahaülekandeid teisele kontole ilma omaniku loata. Kahju on ligikaudu 8500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised
11. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval lõi ja tõukas Rapla vallas eramus 45-aastane mees oma 40-aastast elukaaslast, kes sai viga.

11. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval tiris Märjamaa vallas 60-aastane mees oma 46-aastast elukaaslast.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.