Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-01-08 08:22:25)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 45 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 21 varavastast kuritegu. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kolm, narkojoobes sõidukijuhte kaks.

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. jaanuaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval olevas elukohas läks 50-aastane naine kallale enda elukaaslasele, 54-aastasele mehele. Politsei pidas naise kinni.

6. jaanuaril teatati politseile, et Lasnamäel Läänemere teel olevas elukohas tekitas 66-aastane mees kehavigastusi enda elukaaslasele, 67-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatuna kinni.

6. jaanuaril teatati politseile, et Lasnamäel Linnamäe teel ähvardas ja lõi 31-aastane mees enda elukaaslast, 40-aastast naist. Konflikti juures olid ka lapsed. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. jaanuaril teatati politseile, et Paldiskis Rae tänaval olevas elukohas läks 59-aastane mees kallale enda abikaasale, 45-aastasele naisele. Mõlemad olid alkoholijoobes. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.


Lõuna prefektuur

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et jõulupühade eel puhkes Tartus Kalda tee eramu ees naise ja mehe vahel tüli, mille käigus 21-aastane naine lõi mehele vastu nägu. Juhtunu üksikasju ning tüli tagamaid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ida prefektuur

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava korteris lõi 39-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

6. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänava korteris lõi 22-aastane mees oma ema, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. jaanuaril teatati politseile, et Toila valla eramus lõi 40-aastane mees oma endist abikaasat, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. jaanuaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Lehola tänava kortermaja trepikojas rünnati 21-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

6. jaanuaril teatati politseile, et Narvas varastati suvilast akna lõhkumise teel tööriistu. Kahju on ligikaudu 2000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmused

6. jaanuaril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 45-aastane naine sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu pangakontolt ligikaudu 11250 eurot.

6. jaanuaril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 26-aastase naise pangakontolt tehti rahaülekandeid teisele kontole ilma omaniku loata. Kahju on ligikaudu 2550 eurot.

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
6. jaanuaril sai politsei teate, et Lihulas lõi 32-aastane hooldekodus elav mees 59-aastast hooldekodu töötajat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.