Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-01-06 08:17:57)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 53 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 23 varavastast kuritegu. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati üheksa, narkojoobes sõidukijuhte kaks.

Põhja prefektuur

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised

4. jaanuaril teatati politseile, et Põhja-Tallinna linnaosas Puuvilla tänaval korteris ründas joobes 37-aastane mees endist elukaaslast, 41-aastast naist. Politsei pidas 37-aastase mehe kinni.

4. jaanuaril teatati politseile Mustamäe linnaosas Sõpruse puiesteel korteris toimunud peretülist, mille käigus 41-aastane naine ja 27-aastane mees tekitasid teineteisele kehavigastusi. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Tüli juures viibisid ka alaealised lapsed.

4. jaanuaril teatati politseile Põhja-Tallinna linnaosas Maleva põik tänaval korteris toimunud perevägivalla juhtumist, mille käigus 62-aastane mees lõi rusikaga näkku 60-aastasele naisele. Politsei pidas mehe löömises kahtlustatavana kinni.

4. jaanuaril teatati politseile Haabersti linnaosas Kärneri tänaval toimunud konfliktist naabrite vahel, mille käigus 32-aastane ja 44-aastast mees tekitasid teineteisele vigastusi. Mõlemad mehed läksid tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

4. jaanuaril alustati menetlust 30. detsembril toimunud kelmuses. Tundmatu mees helistas Põhja-Tallinna linnaosas Lõime tänaval elavale 70-aastasele mehele numbrilt +37263101310 ja esitles end Swedbanki töötajana. Helistaja teatas, et mehe kontolt on võetud 300 eurot ning tema arve tuleb blokeerida. Helistaja küsis mehe kasutajatunnust ning saatis talle kolm korda Smart-ID koodid, mille mees ka kinnitas. Hiljem selgus, et mehe kontolt oli võetud 10 000 eurot.

Juhtumid piiril

4. jaanuaril koostati ettekirjutused Eestist lahkumiseks 30 päeva jooksul kolmele Egiptuse Araabia Vabariigi kodanikule, kes viibisid Eestis ebaseaduslikult 83 päeva. Sissesõidukeeldu neile ei kohaldatud.

4. jaanuaril koostati ettekirjutus Eestis lahkumiseks 30 päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks 1970. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule. Mees viibis Eestis ebaseaduslikult 87 päeva.

Lõuna prefektuur

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuaril teatati politseile, et Rakveres rünnati tänaval 29-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

4. jaanuaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tapal möödus 44-aastane mees kaupluse kassadest alkohoolsete jookide eest tasumata. Kahju on ligikaudu 32 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel eramus lõi 19-aastane mees teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

4. jaanuaril teatati politseile, et Narvas 26. Juuli tänava korteris tekitas 42-aastane mees tervisekahjustuse teisele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

4. jaanuaril teatati politseile, et Sillamäel varastati V. Tškalovi tänava korterist akna lõhkumise teel tööriistu, tolmuimeja ja muud vara. Kahju on ligikaudu 300 eurot.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 4. jaanuaril kella 16.30 ajal Eestisse sisenemisel Vene Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis tõkestati tal riiki sisenemine ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 4. jaanuaril kella 17.40 ajal Eestisse sisenemisel Vene Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis tõkestati tal riiki sisenemine, väljastati sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 4. jaanuaril kella 18.30 ajal Eestisse sisenemisel Vene Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis tõkestati tal riiki sisenemine, väljastati sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Lääne prefektuur

Pärnumaa


Avaliku korra raske rikkumine

4. jaanuari õhtul sai politsei teate, et 56-aastane Läti kodanikust alkoholijoobes mees ähvardas Tallinna-Kuressaare bussis kaasreisijat, endale võõrast naist noaga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

4. jaanuaril sai politsei teate, et 58-aastane mees varastas Pärnus Papiniidu tänaval kauplusest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

4. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval varastati Pärnus Hommiku tänaval kasiinost rahakott. Esialgne tekitatud varaline kahju on 800 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.