Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-12-16 08:19:55)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kaks inimest. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. detsembril teatati politseile, et Kesklinnas Kreutzwaldi tänaval olevas korteris läks 40-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 44-aastasele naisele ja lõi teda rusikaga näkku. Politsei pidas mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. detsembril teatati politseile, et Lasnamäel Ümera tänaval olevas korteris oli konflikt elukaaslaste, 27-aastase mehe ja alkoholijoobes 21-aastase naise vahel, mille käigus tekitati teineteisele kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

14. detsembril teatati politseile, et Haaberstis Õismäe teel olevas korteris ähvardas 41-aastane mees enda abikaasat, 44-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine

14. detsembril teatati politseile, et Kesklinnas Tornimäel asuvas pangas avastati kontrollimisel kolm võltsimistunnustega 50-eurost rahatähte.

Juhtum piiril

14. detsembril viidi läbi illegaalimenetlus 2000. aastal sündinud Usbekistani kodanikust mehe suhtes, kes 29. novembril juhtis sõidukit, kuigi puudus juhtimisõigus ja sõidukil puudus liikluskindlustus. Mehe viibimisaeg lõpetati, talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

14. detsembril avastati, et Jõgeva vallas on sisse murtud eramusse, kust varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on veel selgitamisel.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 14. detsembrit sai politsei väljakutse Tartus Anne tänava korterisse, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus olid tülli pööranud elukaaslased. Omavahelises konfliktis sai kergemalt viga 30-aastane naine. Mees oli enne korrakaitsjate saabumist kodust lahkunud ning ümbrusest teda leida ei õnnestunud. Juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

Varguskatse

14. detsembril peeti Tartus Sõbra tänava kaupluses kinni mees, kes püüdis poest asjade eest tasumata lahkuda. Kuriteos kahtlustatava 28-aastase mehe käest leitud rikkumata kaup tagastati kauplusele ning mees toimetati edasisteks menetlustoiminguteks arestimajja.

Valgamaa

Kelmus

Politseile laekus info, et 11. detsembril helistas Valga linnas elavale 54-aastasele mehele end pangatöötajana esitlenud inimene väites, et tema pangakaardiga tahetakse teha kahtlasi tehinguid. Kahtlase tehingu tõkestamiseks olla tarvis mehe isikuandmeid ning sedagi, et mees oma PIN-kalkulaatoris autentimiskoode sisestaks. Mõne tunni pärast avastas mees, et arveldusarvelt on tema nõusolekuta tehtud ülekandeid 411 euro ulatuses.

Juhtum piiril

14. detsembril kell 14.40 tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Ukraina kodanikul, kel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

14. detsembril teatati politseile, et Tapa linna töökojast varastati naastrehvid ja diagnostikaseade. Tekitatud kahju on ligikaudu 2000 eurot.

14. detsembril laekus Rakvere politseijaoskonda avaldus, et ajavahemikul 12.-14. detsember varastati Vinni valla töökojast kaks diiselpuhurit, sülearvuti ja pealamp. Kahju on ligi 620 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. detsembril teatati politseile, et Sillamäel J.Gagarini tänava korteris on 83-aastane mees korduvalt rünnanud oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

14. detsembril sai politsei väljakutse Narva Rahu tänava korterisse, kus 33-aastane mees lõi oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

14. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Jaama tänava korteris ründas 23-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Omastamine

14. detsembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel omastas tuttav 48-aastane naisterahvas 50-aastase mehe autovõtmed. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Vargus

14. detsembril pidas politsei kinni 39-aastase naise, kes on Narva poodidest korduvalt varastanud kaupa.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab informatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.