Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 51. nädala eelinfo (2020-12-14 08:20:07)

Esmaspäev, 14. detsember

· Riigikogu Maaelukomisjonis on arutelu individuaalkvootide sisseviimise kohta Peipsi järvel. Keskkonnaministeeriumist osalevad kalavarude osakonna juhataja Herki Tuus ja nõunik Kaire Märtin.


Teisipäev, 15. detsember

· Kell 9 algab KIKis E-toetuse keskkonna kaudu elektriliste sõidukite ostutoetuse taotluste esitamine. Taotluste sisestamine algas 13. novembril. Toetuse summa ühe sõiduki kohta on 5000 eurot ning elektrisõiduki hind võib olla kuni 50 000 eurot käibemaksuta. Esimesest voorust toetust saanud uuesti taotleda ei saa. Toetust jagatakse heitmekaubanduse kauplemissüsteemi vahenditest ning meetme töötas välja Keskkonnaministeerium. Lisainfo KIKi kodulehelt.

· 15-16. detsembrini on Brüsselis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogu istung. Kinnitatakse Euroopa Liidu 2021. aasta kalapüügivõimalused liidu vetes ja ka liidu laevadele väljaspool liitu asuvates vetes. Lisaks kinnitatakse 2021. ja 2022.a süvaliikide püügivõimalused. Samuti kinnitatakse 2020. aasta Musta ja Vahemere kalapüügivõimalused. Eestit esindab kohtumisel Eesti Euroopa Liidu alalise esinduse asejuht Marten Kokk.


Neljapäev, 17. detsember

· Brüsselis on Euroopa Liidu keskkonnanõukogu istung. Keskkonnaministrite kohtumisel on kavas kinnitada üldine lähenemine Arhusi määruse muutmise ettepanekule ja Euroopa kliimaseaduse määruse ettepanekule, kiita heaks Pariisi kokkuleppest tuleneva Euroopa Liidu riikliku panuse esitamine ÜRO kliimamuutuste raamkonventsiooni sekretariaadile, ringmajanduse tegevuskava ja kestlikkust toetava digitaliseerimise kohta ning arvamuste vahetus Euroopa kestlikkust toetava kemikaalistrateegia kohta. Eestit esindab kohtumisel Eesti Euroopa Liidu alalise esinduse asejuht Marten Kokk.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.