Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-11-20 08:16:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (üks eluruumidest; üks sõidukist). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. novembril teatati politseile peretülist E. Vilde teel asuvas korteris, kui 32-aastane naine läks kallale 46-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Naine oli politseinike saabudes korterist lahkunud. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

18. novembril teatati peretülist Õismäe teel asuvas korteris, kui 22-aastane mees läks noaga kallale 19-aastasele naisele. Kiirabi toimetas naise haiglasse, mees oli politseinike saabudes korterist lahkunud, ent ilmus ise otsimise järel välja. Politseinikud pidasid mehe kinni ja toimetasid jaoskonda. Tüli juures viibis väikelaps.

18. novembril teatati kaklusest Rõugu tänaval, mille käigus sai kehavigastusi ja tundis valu 18-aastane mees. Mees toimetati kiirabiga haiglasse. Üks kakluse osapooltest lahkus sündmuskohalt enne politseinike jõudmist. Kõik sündmuse täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Kelmus

18. novembril alustati menetlust selles, et 24-aastane mees tutvus internetis naisterahvaga, kes soovitas oma venda kui finantsmaaklerit. Mees investeeris birtrade.com platvormi kaudu raha, ent talle loodi tegelikest asjaoludest erinev ettekujutus. Oma raha mees tagasi ei saanud ning väidetavat teenitud tulu samuti mitte. Kahjusumma 30 000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. novembril teatati politseile juhtumist Keilas, mil kaks seni tuvastamata isikut tungisid kallale 44-aastasele naisele ja tekitasid talle valu ning kehavigastusi. Naine toimetati haiglasse täiendavasse tervisekontrolli.

Vargus

18. novembril teatati vargusest Tutermaa külas, mille käigus on sõiduautolt Toyota ära viidud kõik neli velge. Kahjusumma 1600 eurot.

Juhtumid piiril

18. novembril viidi läbi kolm illegaalimenetlust: 1989. aastal sündinud India kodanikust mehe suhtes, 1961. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes ja 1989. aastal sündinud Ukraina kodanikust naise suhtes. Kõikide lühiajalise töötamise load ja viisad olid kehtivuse lõpetanud ning neile koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

Ööl vastu 18. novembrit murti Põlva vallas Ahja alevikus sisse garaaži, kust varastati BMW maasturi veljed koos uute talverehvidega. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

18. novembril laekus Rakvere politseijaoskonda avaldus selle kohta, et 13. novembril varastati Rakvere bussijaamas 47-aastase naise telefon iPhone 12 ja kullast kaelakett. Tekitatud kahju on ligikaudu 5000 eurot.

Valeraha teade

18. novembril alustati Rakvere politseijaoskonnas kriminaalmenetlust selles, et turvatöötajad avastasid rahaveosest võltsimistunnustega 2-eurose mündi.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

18. novembril teatati politseile, et Narvas Oru tänaval ähvardas 40-aastane mees oma ema sellega, et paneb tema korteri põlema. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Asja omavoliline kasutamine

18. novembril teatati politseile, et Sillamäel Mere puiestee maja juurest on ärandatud sõiduauto Toyota Picnic. Sõiduk leiti Sillamäelt Ranna tänavalt. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

18. novembril teatati politseile, et 38-aastane naine varastas Narvas Fama tänava kauplusest huulepulga. Naine peeti kinni ja anti üle politseile. Huulepulk tagastati kauplusele.

18. novembril teatati politseile, et Narvas varastati Puškini tänavale pargitud sõidukilt esituled. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.